IRC-Galleria

m-a-l-l-u

m-a-l-l-u

on siirtynyt facebookiin.
Eli huomenna alkaa koulu. Ihan mukavaa. Aikataulu on vapaampaa, luennoilta voi aina hiukan lintsata, jos vaikka iskee akuutti tarve päästä kahville.. Vaikka tuleehan sitä duunissakin vietettyä aikaa ainakin muutamana iltana viikossa.

Varsinaisesti koulu alkaa vasta ensiviikolla, tai siis luennot alkavat silloin. Seuraavat kolme päivää olen tuutorihommissa, ottamassa vastaan uusia oppilaita. Voi raukat. Eivät tiedä miten pihalla kaikista asioista itsekin olen :) Toivottavasti voin olla edes jotenkin avuksi. Ja ainakin sain hyvän tekosyyn ostaa uuden paidan. Sellaisen hassun mustan t-paidan, jossa on erilaisista kangaspaloista taiteiltu orava.. Oli siis ihan pakko ostaa paita joka päällä näytän helposti lähestyttävältä x)

Huh, mitenhän sitä saa itsensä raahattua koululle kasiks aamulla!!! Viimeiset viiikot on tullut herättyä joskus puolenpäivän tietämillä. Kahvia naamariin ämpärikaupalla, ja sitten kun on esittäytymisen aika voinkin roikkua videotykistä tai juosta auditorion rappuja ylös alas ja laulaa lempilauluani "Lapati-lapati-laa!!!!!"

Hii haa!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.