IRC-Galleria

m0llukka

m0llukka

vihaan näitä päiviä ilman minua.
ahdasmieliset keskisuomalaiset."älä puhu,älä näe,älä koe..shhh..ei kai kukaan nähnyt tai kuullut"ärsyttää ku kaikkea pitää hyssytellä eikä asioista voi puhua suoraa.mitä sitte jos kaatuu pyörällä ja on perse ruvella maassa?eniten mua ainaki vituttaa että housut on rikku ja käsi jäi auton alle.
Mutta miten ajattelee PERINTEINEN KESKISUOMALAINEN?"EI KAI KUKAAN NÄHNY?toivottavasti kukaan ei vaan nähny"ja kohta tietää koko kylä kuinka se pikkaraisen pojan tyttöystävä on ollu rähmällään tien poskessa ja mummot kuiskii paikallisen S-marketin pihassa että se varmaan ajo päissään pyörällä.väliäkö sillä ois ollu vaikka ois ajanu huumeissa tai silmät kiinni.

päivittäin tapaan kymmeniä ihmisiä joiolle pitää hymyillä ja joiden kanssa pitää asioida ilon ja surun keskellä.toiset ovat hyvinkin vittumaisia,PERINTEISIÄ KESKISUOMALAISIA.
"minä haluaisin jotain juhlavaa esim. ruusuja parhaan ystäväni syntymäpäiville.ne kukat tulee sitten lahjan ohessa että ei mitään kallista mutta näyttävä pitäisi olla."
elä siinä sitten sellasen kanssa.
"no mitäs haluaisiko rouva nämä pakettiin ja onko pitkään paketissa?"
"no ei tarvii pakettia.siellähän on 20 astetta pakkasta ja minä vaan nopeasti menen tuohon autoon ja ollaan perillä sitten 3tunnin päästä.KYLLÄHÄN RUUSU KESTÄÄ?"

voiko tähän enää muuta tokaista niinkuin kollegani eräänä päivänä sanoi mies asiakkaalle hänen ostaessa n. 2m korkean viherkasvin:
mies:kuinka kauan tämä kestää
kollegani:nämähän on vähän niinkuin kotieläimet;kestävät hetken ja kuolevat sitten pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.