IRC-Galleria

Kahdeskymmenesneljäs päivä joulukuuta, 2009.

Taas tää aika vuodesta... Jouluaatto jumalauta. Tätä hetkeä on odotettu ihan syystäkin; edes Martin Luther Kingin päivä ei vedä vertoja tälle vuoden merkkitapahtumalle.

Sanoisinko, joulussa on täysin oma mukaansa tempaava viehätyksensä, ja oon itse ainakin helvetin iloinen kun saan elää tässä hetkessä. Tää on miun kohdalla ainakin yks niitä harvoja hetkiä vuodessa kun saa viettää kokonaisen päivän KOKO perheen kanssa :3 Oon myös onnellinen ku koulu on pistetty paussille jopa kahdeksi viikoksi, jonka aikana on pakko ottaa kaikki irti joulusta, uudestavuodesta, lumessa telmimisestä ja ennen kaikkea vapaudesta.

Kiitokset faijalle, olin jo saada slaagin ku heräsin aamulla ja huomasin että meillä ei oo vieläkään joulukuusta talossa. O_O Noh, isäpappa hoiti homman kotiin tyylikkäästi, kaatoi pihalta yhden jättiläiskuusen ja roudas sisälle. :D (Ja arvatkaa kuka sai kunnian koristella sen ;D)

Joulumieli vaan kasvoi päivän kuluessa. Sukulaisten kesken tuli vietettyä suurin osa päivästä, mutta iltaa myöten raahauduin sitten kotio.

Noh, lukuisat alkupalat + joulukinkku, jälkiruoat (lisäkilot) olivat vielä edessä. Safkaa odotellessa luukutin joulumusiikkia, tanssin sen tahtiin (köh) ja katsoin kuinka iki-ihanat hauvelit, Siiri ja Snögö telmivät. (tyttörakkautta) Sit sain angstata ku mulla ei oo tarpeeks saldoa lähettää kaikille jouluterveisiä :D (Revitäänpä siis esille huonot puolet jouluaatosta, vittuku Ärrä tai Kymppi ei oo auki :D)

[-tässä välissä pari tuntia joista en muista mtn-]

AINIIN. Meinas unohtua. Rupesin availemaan ensimmäistä silmääni osunutta lahjapakettia ja funtsin mielessäni: "zomg. Tän on pakko olla jotain hyvää." Kaksi sekuntia sen jälkeen suustani kuului eriskummallinen äännähdys, jota on haastava näppäimistön avulla kuvailla. Jumanleissön, meinasin saada sydärin ku näin sen..

Kuorien alta pilkisti..musta paketti. Siinä luki.. NIKON COOLPIX???

ELI TIIÄTTEKÖ MITÄ TÄÄ TARKOITTAA. Sain oman Coolpixin, joten on korkea aika jättää porukoiden digitaalikamera rauhaan. :) Ja arvatkaa mitä! Saarakin sai Coolpixin! Mä sain sinisen ja Saara punaisen (:

Simpson-maraton muuten oli kans ihan nasta.^^ Ja ostin eilen Kampin K-Supermarketista 1,0l Tehon (omnom?) jotta en varmasti vahingossa nukkuisi tänä yönä. ♥

Tällä hetkellä luukutetaan Sladea nupit kaakossa, ja mie napostelen lahjaksi saamiani Fazerinojani, nii ja dataan tietenki <33 :)


Jouluterveisiä vielä Siiriltä. Olen puhunut.

Fantsua & kermaista joulua kaikille. :) ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.