IRC-Galleria

ma-tte

ma-tte

rouva Mäkelä

möhhöh.Sunnuntai 01.01.2006 14:19

Eipä kauaa tullu nukuttua, nelisen tuntia, eikä väsytä yhtään.. Pistin jo astiat tiskikoneeseen ja söin ja siivosin keittiön ja järjestelin olkkarin ja pia tarttis rottahäkki siivot ja parveke on sen näköne et siel olis räjähtäny pommi ja itekki tarttis men kylpyy ku ei o niin kauheen freesi olo.

Oltiin eile alottelee meillä, Epi, Sakke, Topi ja Jablo oli täs, vedettii kaljaa ja siiderii ja viinaa ja skumppaa ja jotai muutaki, sit mentii Anniksel kattoo meisinki, siel oliki sit paljo tuttui, Hege ja Johanna ja Eeva ja Lilli ja kaikki. 75% porukast oli iha pihal. Joku ääshoul tappeli siel iha hullust, Johanna meni välii ja se repäs sen rastoist maahan jne.. Mukava ihminen.

Annikselt mentii neljä aikaa Hegel jatkoil, siel oli sit Eero ja Rami ja Mattila ja sit mä hiuka torkuin siin soffal ku kello oli jo viis ja olin aika puhki. Joskus puol kuus lähdettii Pepe kans tallustelee himaan ja löysin siinä matkalla Burberryn kaulahuivinkin, oon kunnon dyykkari joten tottakai otin sen messiin. Löytäjä saa pitää. (kröhm..tara: juhannus->ärräl hakee juotavaa->ojassa hiaot tossut->ne on mulla vieläkin:D )

Nyt olen siis nukkunut hyvin vähän ja ajattelin siivota eli vuonna 2006 olen viimeinkin pimahtanut lopullisesti.

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.