IRC-Galleria

oon julkkisTiistai 16.09.2008 01:04

Menin tänään ekaa kertaa kendoharkkoihin (japanilainen miekkailu, bambukepit kattokaa wikipediast tjt) No joka tapaukses. Olin aika innoissani ku oon aina halunnu harrastaa sitä. Ne harkat ei ollu rankat tai mitään mut sit lopuks mentiin riviin seisomaan ja kuunneltiin ku se valmentaja selitti dojon sääntöjä. Sit vartin pääst mul tuli vähän paha olo. Aattelin et ei täs mitää, laitan silmät hetkeks kii. sit mä vaan pyörtysin. LOL en mä tajuu. Ei mul oo ikinä käyny sillee. Mä kuulin ku shinai kopsahti lattial ja sit mä tunsisn ku löin pään lattiaan (en kovaa tai mitää) sit sammusin 3ks sekunnisk ja sit tajusin et mun ympäril on ihmisii ja kuulin mitä ne puhuu jne. Sit olin vaan et "En kai se vaan ole minä?" niinku kaiksi jenkkileffois ja sit koska en pystyny avaan silmii heti olin et "pakko avata silmät, pakko avata silmät" sit mä vaan yhtäkkiä avasin silmät ja sit raahautusin seinän viereen lol.

Miksi minä?!!! Ens kerral en pääse harkkoihin ku oon tuutori ja to on kastajaiset ja meil on yks rasti. Se tulee olemaan kovaa menoa. kjäh kjäh. Sit kaikki siel kendos luulee et en kehdannu tulla <_< mä kyl vaan istuin lopun 15 min siel salin reunal ja katoin ku ne teki sellast huutamisharjotust ja oisin halunnu mukaa tai jotai. Sit se valmentaja sano et kannattaa käydä check upissa tai jotai. Mä olin ainaki ihan wtf? en voi pyörtyy, ei kuulu meikän tyyliin. oon ku mikäki keiju, mun pitää lihoo tai jotai. Mul on oikeesti joku aivokasvain ja 3 kk elinaikaa. No mun tuuril.

BTW!!
Mä otin hoitoon yhen Japanilaisen vaihto-oppilaan 22v poika. Jos ketään kiinnostaa Japanin kulttuuri, musiikki, manga, origami jne jne. Niin voin järkkää tapaamisen. (paitsi sulle pätkä, tiedän et luet mun päiväkirjaa salaa) ei maar xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.