IRC-Galleria

maala

maala

puhu varovasti tai galloni halgeaa

Remonttipäiväkirja osa 3Keskiviikko 31.10.2007 16:22

Tänään tulin kotiini ja toivoin, että mölytoosa olisi viety pois. Turha toivo. Se huutaa edelleen keittiössäni. Viime yö oli todella nautinnollinen tuon vempeleen ansiosta ja edessä on siis toinen samanmoinen.

Oon aika varma, että remonttireiskat ei oo ees käyny täällä tänään. Ainakaan mitään muutosta ei näy. Mua vähän jännittää, koska tuolta keittiön seinässä olevasta reijästä kajastaa valoa. Toivon, ettei se valo tule naapurin asunnosta, koska sehän tarkoittaisi sitä, että kuulemme toistemme tekemiset koko ajan. Se tuntuu kummalliselta.

Tuo mölinä käy mun hermoille. Onneksi tänään on saunailta, joten ei tartte koko iltaa istua täällä huminassa. Toisaalta kaikista mieluiten vaan nukkuisin ehjässä asunnossa jossa olisi vessa hädän varalta.

Tällaista tänään.

Terveisin, koko ajan enemmän kypsyvä putkiremontinuhri

Remonttipäiväkirja osa 2Tiistai 30.10.2007 18:52

Eilen remonttireiskat olivat kantaneet jääkaappini ja hellani tänne huoneen puolelle ja tilaa on tällä hetkellä ruhtinaallisesti. He olivat myös repineet tiskitason irti kokonaan ja huomasin keittiön takaseinässä ihmisen mentävän aukon.

Tänään keittiööni on tuotu joku ihmeellinen humiseva ja hurruuttava laite joka ajaa minut hulluuden partaanne metelillään. Muuten en huomaa muutos keittiössäni.

Mietin, että remonttireiskat eivät ehkä tajua laittaa minulle ilmoitusta koska voin taas käyttää vessaani. Kaikella kunnioituksella remonttireiskoja kohtaan, mutta en ole vielä kovin montaa fiksua sellaista kohdannut. Ei ne tajua ajatella, että joku oikeesti asuu täällä niiden paskan keskellä.

Terveisin, kypsyvä putkiremontin uhri

Ps. Löysin tänään taloyhtiön saunatilat ja löysin jopa lukitusjärjestelmän eli suihkutteluni onnistuu! Wohoo, edistystä.

Remonttipäiväkirja osa 1Torstai 25.10.2007 17:38

Asuntooni tulee siis putkiremontti. Nyt.

Tyhjäsin juuri keittiöni, koska työmiehet haluavat repiä keittiöstäni seinän ja lattian paskaksi. En voi siis käyttää keittiötä. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki hupi. En saa käyttää myöskään vessaa enkä muutenkaan kylppärin viemäriä, koska kaikki asunnostani laskettava vesi valuu alakerran naapurin katosta läpi. Kiva.

En ole siis päässyt suihkuun ollenkaan. En voi myöskään käydä pissalla niinkuin normaali ihminen. Lähden Seinäjoelle nyt heti kun vaan seuraava juna lähtee. Asuntoni ei ole oikein asumiskelpoinen.

Nyt minua muistutetaan siitä miltä tuntuu elää ilman vettä ja viemäröintiä. Aikaisemmin syksyllä sain tuta miltä tuntuu elää ilman sähköä.

Mukavaa päivänjatkoa teille joilla on sähkö, vesi ja viemäröinti!

(prkl.)

[Ei aihetta]Perjantai 19.10.2007 22:09

voi kakka. ei huvita. väsyttää eikä mun netti toimi kotona vieläkään :(

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 17:48

viikko enää tässä asunnossa ja sitten lähden.
pitäis pakata mutten jaksa.

Testaa kuinka paljon minusta tiedät..Maanantai 10.09.2007 17:18

http://www.truefriendtest.com/friendtest/1001270

Tänään on ollut tylsä päivä..

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.09.2007 14:01

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

En toki ole taikauskoinenMaanantai 03.09.2007 20:33

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2007 14:11

Taidan kärsiä fobofobiasta.

Paluu JyväskyläänKeskiviikko 29.08.2007 22:45

Tänään palasin kotiin. Täällä oli kaikki kondiksessa, vaikka koko kesän täällä on rampannut eri ihmisiä. On ollu siistejä vieraita.. (Kiitos :) ) Yks pieni ongelma on se, että mun pitäis käydä kaupas muttei huvita. Kamatkin pitäis purkaa, mutta ennemmin keskityn vaan Salkkareihin ja galtsuiluun. Ehdin kauppaan myöhemminkin.

Pitäis ruveta kattomaan läpi näitä romujani, kun kohta on taas muutto edessä. Ehkä seuraavassa paikassa viihdyn pidempään.. :)