IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.10.2006 18:57

Tajusin tänään juttuja.
Kalenterissani lukee tämän päivän kohdalla LOL.
Nyt on vähän liikaa kaikkia asioita. Sekottaa.
0,02 btw.
Niin ja muuten, en ymmärrä teitä.
Haluan juttuja.
Sain taas kaksi tai kolme ihmistä lisää angstaamaan mulle.
Mutta ihan kiva päivä silti vaikkei.

[Ei aihetta]Torstai 26.10.2006 14:29

"Älä sitten vaan kirjoita tästä perjantai-illan viettotavasta galleriaan!"

Mikä ei ällötä?Tiistai 24.10.2006 23:17

Uusin Trendi, minttukrokanttisuklaa ja Seth Cohen.

Mikä ällöttää?Tiistai 24.10.2006 22:50

Vastatuuli, pehmolelut, Hugh Grant, pauhaavat kaappikellot, ruoat, joihin tulee kuori, kurpitsat, TV-pelit, velvollisuudet, hiilihappo, epämääräisyys, loska, hämähäkit, parittomat sukat, lohkeillut kynsilakka, yläasteikäiset pojat, itsekkäät autoilijat, heijastimet, valuttavat kynttilät, hitaat tietokoneet, punakat brittituristit, paahtoleivän reunat, paperin tekemät viiltohaavat, sulanut voi, Brooke Forrester, vaaleansininen luomiväri, tammikuu, hikisyys ja yleinen nihkeys, Suuret Toivelaulukirjat, hyttysten ininä, liian matalat farkut, uimapatjat, tylsät lyijykynät, nivelten naksuttelu, Turun murre, tyhjät kenkälaatikot, kvintolit, tapakristityt, sälekahtimet, yhdyssanavirheet, nuohoojat ja sähkömiehet ja muut, jotka aloittavat työnsä meillä ennen aamukahdeksaa, jäiset ulkoportaat, liika vastuu, hukassa olevat avaimet, säärystimet, galleriakoukkuuntuminen, kiire, huonosti näyttelevät ja laulutaidottomat joulupukit, ala-asteen nukketeatteriesitykset, paprika, lihavat kotikissat, säärikarvanpoistoaineiden haju, paperien mapitus, nastarenkaat, ylipitkä kesäloma, viima, Aki Sirkesalo, kiljuvat ja haisevat pikkulapset, ylimielisyys, Tommy Girl -hajuvesi, odottaminen, väärään suuntaan aukeavat ovet, mukulakivikadut, kylmyys sisällä, ranskalaiset parvekkeet, sähköiset hiukset, erään tietyn vihreän omakotitalon omistajat, iPodin akun äkillinen loppuminen, ylihinnoitellut CD-levyt, romanttiset komediat, rumat talvikengät, keltaiset, läpikuultavat roskapussit, yleispätevyys, Kirsti Paakkanen, huonot rumpalit, tilannetajuttomuus, Rantasalmi, huutaminen riidellessä, kofeiiniyliannostus, arkistointi, helluntai ja muut turhat pyhät, porot maanteillä, sitruunalta maistuva vesi, libanonilainen ruoka, epäonnistuneet heräteostokset, nahkakantiset kirjat, koulujen loppu makiksessa, rikkinäinen tulostin, huolimattomuusvirheet, Tuutikin majakka, plussakortit, tumma suklaa, pukupussit, tarrapaplarit, kuivausrummun ääni, ladattavat patterit ja sateenvarjon kanssa pyöräily.

[Ei aihetta]Maanantai 23.10.2006 00:52

Halusin pukeutua mekkoon, joten imuroin sitten mekossa. Kannoin olohuoneen pöydän ja tuolit keittiöön ja keittiön pöydän ja tuolit yläkerran varastoon. Tarmokkuuspuuska iskee noin kolmesti vuodessa, ja silloin kaikki on tehtävä mekko päällä.

Amsterdam vai Kööpenhamina?Sunnuntai 22.10.2006 22:34

Tänään klo 01:58 saapui vapautus tekstiviestitse: minun ei tarvinnutkaan lähteä Tampereelle. Olen toipunut eilisen rasituksista (ks. alla) ja villasukkahengaillut. Olen nukkunut pitkään, lukenut hyviä kirjoja, kuunnellut jazzia, pakoillut velvollisuuksia ja suunnitellut yksityiskohtaisesti merkityksettömiä asioita. Sade ropisee ihanasti peltikattoon. Äiti paistaa lettuja. Nam!

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 00:50

hippe ja maija kilpailee sillä, kumpi saa suuhunsa enemmän viinirypäleitä. se on oikeastaan viihdyttävämpää kun luulis, ja taas on keksitty tapa jolla hiljan saa vaikenemaan. t.ansku

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 00:38

pilvi voitti maijan nörttikorttipelissä.

ps. tän kirjoitti ansku joka voitti pilvin ja maijan nörttikorttipelissä. ja nyt pelaamme lisää nörttikorttipeliä, sen jälkeen kun hilja ja maija on pelannut peukkuvarvaspainia.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 00:20

Voitin Pilvin siinä matikkafiksujen korttipelissä.

[Ei aihetta]Lauantai 21.10.2006 23:48

Taso nousi uusiin sfääreihin. Smurffit on taas täällä. Kiitos Hilja <3