IRC-Galleria

maijavilkkumaa

maijavilkkumaa

Maija Vilkkumaa

Blogimerkintä

« Uudempi -

TREENIPÄIVÄ 1Maanantai 09.05.2022 17:43

En ymmärrä tästä IRC-galleriasta paljon mitään, meinaan koko ajan joutua epäilyttäviin chatteihin. Mutta koska täällä on rauhallista ja mukavaa eikä mitään odotuksia mihinkään suuntaan, kirjoitan tänne päiväkirjaa.

Meillä alkoi tänään bänditreenit - treenataan 2 viikkoa melkein joka päivä. Silloin, kun ei treenata, ollaan keikalla. Hardest working band in music business! Treenataan ja tuotetaan ja visioidaan kesän festarikeikkoja, Ystävät-keikkoja ja muita, ja sen lisäksi treenataan jo syksyn levynjulkkariklubirundia varten. Tosiaan, multa tulee syksyllä levy! Oikea albumi! Edellisen kokonaisen albumin julkaisin 2015. Oon tehnyt biisejä tätä varten varmaan 5 vuotta, ja vuosi sitten tajusin, mikä on levyn konsepti. Siitä lisää myöhemmin! Oon tosi innoissani.

Tänään soitettiin biisejä, hiottiin biisienvälejä, tehtiin uusia outroja. Äänitettiin ja kuunneltiin. Tulin tänne pyörällä ja selässäni onkin ihmeellinen noidannuoli. Kaapeli on kuin aina ennenkin, vedän samaa wokkia kuin aina. Täällä Kaapelillä myös tapasin ensimmäistä kertaa Ilkka Tolosen, joka nykyään soittakin bändissäni... tehtiin yhdessä Staalon Kaato -kiertue ja tuo nuori ristijärveläinen teki muhun valtavan vaikutuksen.

Ulkona on valoisaa mutta tuulista, onneksi pyörämatka ei oo pitkä. Kohta näen siskon vauvan mikä ilahduttaa. Huomenna pääsee taas treenaamaan, treenaaminen on ihanaa kun on oikeasti aikaa. Kirjoitan taas huomenna!

Maija

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.