IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 03.05.2007 16:46

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1.Ennen Kuntoutumisen tukeminen -jaksoa Maiju on suorittanut Kasvun tukeminen ja ja ohjaus -osion työssäoppimisen jakson. Maiju on itsenäisesti suihkuttanut potilaita ja selviytynyt siinä hyvin.

2.Maiju on meistä ainoa, jota on onnistanut rakkaudessa kertaheitolla. Maiju on muuttunut vähemmän, sillä hän on aina pitänyt jalat maassa.

3.Maiju on tehnyt työuransa kansanopiston kurssisihteerinä ja matkailun parissa. Vuodesta 1981 Maiju on ollut Karkun evankelisen opiston kurssisihteeri.

4.Maiju on saanut vastuuta ja erilaisia tehtäviä ja niiden mukana kokemusta kirkon ja seurakunnan toiminnasta..Maiju on toimelias ja hyvä hoitamaan vastuullisia asioita.

5.Maiju on kilpaillut monipuolisesti niin esteitä kenttää kuin kouluakin..Tänä vuonna Maiju on erikoistunut myös kantakirjauksessa hevosten esittämiseen.

6.Maijun isä on aina ollut innokas metsämies ja Maiju on itsekin. Aineiston käsittelyssä Maiju on käyttänyt edistyneitä kvantitatiivisia menetelmiä.

7.Maiju on näytellyt myös musikaalissa Virgo jonka ensi-ilta oli vuonna 1997 Tampereella. Tämä musikaali on näytetty myös tv:ssä joskus.

8.Maiju on opiskellut tanssia Helsingissä, New Yorkissa, Pariisissa, Tukholmassa ja Lontoossa.

9.Maiju on sosiaalinen ja kaikkien ystävä, varsinkin sitä nuoremmat pennut ovat kivoja! Maiju on perheessä se joka on aamulla ensimmäinen ja illalla viimeinen

10.Maiju on erittäin kaunis yksilö. Maiju-eläimen ulinan, vinkumisen ja tuhinan kuulee satojen metrien päähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.