IRC-Galleria

makkepuu

makkepuu

muokkaa tilaasi

googlepelleilyäSunnuntai 07.10.2007 19:18

GOOGLETA hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 8 ensimmäistä tulosta.Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Tommi on suomalainen miehen etunimi. Tommin nimipäivä on 21. joulukuuta. Nimi pohjaa nimeen Tuomas, josta se oli lempinimimuoto joka on vakiintunut omaksi nimekseen.

2. Tommi sai kipinän kansainvälisyyden mielenkiintoiseen maailmaan omien kokemustensa kautta. Lukioaikana hän oli vaihto-oppilaana jenkeissä ja diplomi-insinööriopintojen ohessa hän oli vaihdossa Saksassa, USA:ssa ja Ruotsissa.

3. Tommi on seuramme rakentelija ja seuran puheenjohtaja vuosina 2003 - 2005. Hänen itse tehty 15 cm Newton-putkensa ja sen ympärille rakennetut elektroniset seuranta ja tarkennusjärjestelmänsä herättävät ihastusta tuttavapiirissä. Tommi on myös viime vuosina innostunut tähtivalokuvauksesta sekä omalla kameraoptiikalla että Jakokosken kaukoputkella. Tähtitaivaalta Tommi havaitsee mieluiten planeettoja, kaksoistähtiä sekä revontulia.

4. TOMMI on akustinen rockmusiikkiteatteriesitys. Päähenkilö, Tommi, on syntynyt noin vuonna 1965 Oulussa. Hän on siis kantaesityksen aikoihin neljänkymmenen paikkeilla, mies pahimmassa iässä. Teos koostuu Tommin elämän hävettävistä tilanteista, peruuttamattomista erehdyksistä ja toivottomista teoista nollan ja neljänkymmenen ikävuoden välillä.

5. Tommi on tehnyt pioneerityötä Suomessa kehitellessään värihallintaprosesseja/menetelmiä, joita taitoja hän on myös opettanut muille. Vuonna 2001 Tommi aloitti Factory Postissa, ja nyt Generator Postissa pääasiallisiksi työtehtäviksi on tullut filmitulostus ja DVD-autorisointi, mutta tarvittaessa Tommi on aina valmis auttamaan myös muissa yksiköissä.

6. "Tommi on aina ollut kiltti, mukava ja huumorintajuinen poika. Älykäs ja taiteellinenkin", kertoo Maritta pojastaan, joka sairastui skitsofreniaan vuonna 2000. Silloin Tommi oli 22-vuotias.

7. Tommi on ehtinyt saamaan julkisuutta mm. Lavatähti-voiton myötä ja Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailusta (Turun Messut). Tommi kaappasi molemmista kisoista ykköspaikan!

8. Tommi on kuitenkin läpeensä sinivalkoinen mies. Hän puhuu suomalaisten tuotteiden ja ruuan puolesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.