IRC-Galleria

Jumalan suunnitteluvirhe

Jumala suunnitteli naisen päin helvettiä.
Eihän kylkiluusta ja savesta nyt mitään täydellistä voikaan saada aikaan, mutta ihmetyttää silti. Mitä se Jumala oikein ajatteli? Ehkä hän keskittyi tissien ja perseen muotoiluun. Se onkin toki naisessa oleellista. Sen takia ihmetyttääkin, miksi Jumala askarteli naiselle aivot, jotka tuottavat aivan liian monimutkaisia ja miehelle joskus kovin vaikeita ajatusrakennelmia.
Tohtori Hynynen valaisee esimerkin avulla. Ajatellaampa vaikka sellaista perussettiä kuin yhdyntä. Minkä helvetin takia naista pitää lämmitellä tuntikausia niinkin yksinkertaista suoritusta varetn? Pitää kantaa kukkia, leperrellä kauniita asioita korvaan, ja kun viimein päästään sänkyyn, niin mitä tapahtuu? Lämmittely jatkuu. Se jatkuu ja jatkuu kunnes mies viimein pääsee heittämään sen nakkipakettinsa sinne jäähalliin. Kuluu kaksi sekunttia ja miehellä on jo tupakka huulessa ja ajatus seuraavassa formulakisassa. Että monenkohan varikkokäynnin taktiikalla se Räikkönen meinaa kisan hoitaa.
Kysymys on kusivehkeiden yhteen hieromisesta, ja sellaista hommaa pitää tuntikausia pohjustaa. Helpompaa olisi jos nainenkin olisi heti valmiina ja "sekuntti ja pitkä tuijotus"-taajuudella. Säästyisi huima määrä aikaa ja energiaa. Eiköhän Jumala olisi voinut noin yksinkertaisen asian hoitaa aika helposti? Ihmiskunta olisi varmasti huomattavasti nykyistä kehittyneempi, jos kaikki se aika, joka on käytetty naisen lämmittelemiseen, olisi käytetty esimerkiksi suurien keksintöjen ideoimiseen. Ja vaikka esimerkiksi sodankäynnin kehitys pohjautuu juuri keksintöihin, olisi moni sota voinut jäädä käymättä, jos lyyli antaisi silloin kun valtion päämiestä haluttaa.
Ajan hukkakäyttö näissä yhdyntähommisssa kärjistyy kuuluisaan "yhdynnän jälkeiseen yhdessäoloon ja läheisyyteen". Äijä ajattelee jo jätkien kanssa kaljoille pääsyä, ja vielä pitäisi sängyssä makailla ja silitellä tukkaa. Ja vakuutella ikuista rakkautta, vaikka kyse oli vain siitä, että piti pikaisesti heitellä murot kulhoon.
Entäs sitten tämä tunnepuoli? Sehän vasta päin helvettiä onkin. Minkä takia neinen luulee, että kun mies kerran sekoittelee sillä säälittävällä rakkauden kauhalla naisen nektaripataa, niin sen jälkeen ollaan heti rakastavaisia. Sunnitellaan yhteistä tulevaisuutta. Puhutaan lapsista - olisi ihanaa saada tyttö ja poika - tai ainakin yhteisestä koirasta. Lasketaan tunteja, että miten pitkään sitä on jo "seurusteltu", ja raahataan miestä pankkiin puhumaan asuntolaina-asioista. Sitä ennen on tietenkin käyty kirkko varaamassa häitä varten.
Seksi seksinä ja näkemiin. Näin vältytään molemminpuolisilta pettymyksiltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys