IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 22:38

ostettaan ilmeisesti mökki posiolta!!!
kelatkaa joulu siel mis on lunta <3
mutsi joutu lahjooo mut et lähen sinne , lupas pari toppaa tupakkaa ja massii uudeks vuodeks. :D
min mamma är ihana<3


et hauskaa jouluu vaa<3
Jumalan suunnitteluvirhe

Jumala suunnitteli naisen päin helvettiä.
Eihän kylkiluusta ja savesta nyt mitään täydellistä voikaan saada aikaan, mutta ihmetyttää silti. Mitä se Jumala oikein ajatteli? Ehkä hän keskittyi tissien ja perseen muotoiluun. Se onkin toki naisessa oleellista. Sen takia ihmetyttääkin, miksi Jumala askarteli naiselle aivot, jotka tuottavat aivan liian monimutkaisia ja miehelle joskus kovin vaikeita ajatusrakennelmia.
Tohtori Hynynen valaisee esimerkin avulla. Ajatellaampa vaikka sellaista perussettiä kuin yhdyntä. Minkä helvetin takia naista pitää lämmitellä tuntikausia niinkin yksinkertaista suoritusta varetn? Pitää kantaa kukkia, leperrellä kauniita asioita korvaan, ja kun viimein päästään sänkyyn, niin mitä tapahtuu? Lämmittely jatkuu. Se jatkuu ja jatkuu kunnes mies viimein pääsee heittämään sen nakkipakettinsa sinne jäähalliin. Kuluu kaksi sekunttia ja miehellä on jo tupakka huulessa ja ajatus seuraavassa formulakisassa. Että monenkohan varikkokäynnin taktiikalla se Räikkönen meinaa kisan hoitaa.
Kysymys on kusivehkeiden yhteen hieromisesta, ja sellaista hommaa pitää tuntikausia pohjustaa. Helpompaa olisi jos nainenkin olisi heti valmiina ja "sekuntti ja pitkä tuijotus"-taajuudella. Säästyisi huima määrä aikaa ja energiaa. Eiköhän Jumala olisi voinut noin yksinkertaisen asian hoitaa aika helposti? Ihmiskunta olisi varmasti huomattavasti nykyistä kehittyneempi, jos kaikki se aika, joka on käytetty naisen lämmittelemiseen, olisi käytetty esimerkiksi suurien keksintöjen ideoimiseen. Ja vaikka esimerkiksi sodankäynnin kehitys pohjautuu juuri keksintöihin, olisi moni sota voinut jäädä käymättä, jos lyyli antaisi silloin kun valtion päämiestä haluttaa.
Ajan hukkakäyttö näissä yhdyntähommisssa kärjistyy kuuluisaan "yhdynnän jälkeiseen yhdessäoloon ja läheisyyteen". Äijä ajattelee jo jätkien kanssa kaljoille pääsyä, ja vielä pitäisi sängyssä makailla ja silitellä tukkaa. Ja vakuutella ikuista rakkautta, vaikka kyse oli vain siitä, että piti pikaisesti heitellä murot kulhoon.
Entäs sitten tämä tunnepuoli? Sehän vasta päin helvettiä onkin. Minkä takia neinen luulee, että kun mies kerran sekoittelee sillä säälittävällä rakkauden kauhalla naisen nektaripataa, niin sen jälkeen ollaan heti rakastavaisia. Sunnitellaan yhteistä tulevaisuutta. Puhutaan lapsista - olisi ihanaa saada tyttö ja poika - tai ainakin yhteisestä koirasta. Lasketaan tunteja, että miten pitkään sitä on jo "seurusteltu", ja raahataan miestä pankkiin puhumaan asuntolaina-asioista. Sitä ennen on tietenkin käyty kirkko varaamassa häitä varten.
Seksi seksinä ja näkemiin. Näin vältytään molemminpuolisilta pettymyksiltä.

LUOTATKO KIINALAISIIN TUOTTEISIIN?Torstai 15.11.2007 11:35

Kiinassa on paljastunut uusi tuoteskandaali. Käytetyistä kondomeista on valmistettu naisten hiuspantoja. Tiettävästi pantoja ei ole päätynyt vientiin. Luotatko sinä kiinalaisiin tuotteisiin?

[Ei aihetta]Tiistai 13.11.2007 15:00

Mun ranteet on kipeet ja sormet kramppaa :(

[Ei aihetta]Lauantai 10.11.2007 21:40

ei sit

JokelaTorstai 08.11.2007 11:08

Oikeesti , tää juttu mikä eilen tapahtu ni on aikas kamala . Mietin vaa ite eilen illalla ku kaikki poliisit ja lääkärit ja kaverit sano tätä ampujaa mielenvikaseks. Okei , se saatto olla myös sitä mut ei kokonaa. Just eilen puhuin mun yhen kaverin kanssa ja se sano jotenki näin : "mä en oikeesti jaksa kuunnella ku kaikki sanoo sitä tappajaa psykopaatiks , se oli vaa erillainen ja sillä oli erillaiset mielipiteet". Rupesin kelaa et oikeesti kaikki täs yhteiskunnassa ajattele samalla tavalla. Olikohan se nyt et uutisisssa sanottii et tää ampuja ni kannatta Hitleriä ja Stalinia. Eli näit joteai natsi tyyppei. Tää ampuja ajatteli vaa eri tavalla ku muut, se vihas yhteiskuntaa ja kaiken maailman lörpöttelyjä. Mä veikkaisin et tää tyyppi halus olla ku Stalin tai Hitler; Päästä tavalla tai toisella kansan suosioon , haluaa olla näkyvillä ja jne jne.
Mä en nyt haluu puollustella tätä ampujaa mitenkää , mut se on kummiska kans ihminen , samanlainen ku me mut se aattelee vaa eri tavalla. Mä en väitä että et ois tehny oikein koska se ei todellakaan tehny. Se ois voinu lähtee ajaa sen asiaa muutaki kautta ku alkaa ammuskella koulussa mut se halus hoitaa asian niin , se oli sen tapa ilmasta mielipide ja se halus kuolla kunniakkaasti ja et hänbet muistettas aina.
Kaikkien ajatusmailma ei oo vaa samanlainen , jotkut ajattelee eri tavalla ja tässä sen huomaa miten siinä voi käydä jos toista ei oteta vakavasti.
Tottakai mä oon pahoillani niitten kaikkien puolesta ketä siellä kuoli.
Ja tuntuu et tästä puhutaa vielä pitkää ja kauan. Saattaa olla että toi tapahtunu vaikuttaa meihin sen takii voimakkaasti koska tää tapahtu niin lähellä , ei Jokela nyt kauheen kaukana oo.
Jokelan kouluammuskelussa kuolleitten muistolle<3

[Ei aihetta]Maanantai 05.11.2007 12:01

Jos nyt saisin olla hetken edes onnellinen , viime kerran jälkeen &lt;sydän&gt;

I MUST BE EMO ! Perjantai 02.11.2007 15:04

[Ei aihetta]Perjantai 02.11.2007 10:54

VITUN PELIKAANI PASKAT!!! VOI VITTU!!! PELIKAANIT VOIS HANKKII RÄPYLÖITTENSÄ TILALLE LUISTEMET JA PÄÄHÄNSÄ AIVOT JA PELAA VIE PAREMMI, NE O IHAN PASKOI !!!!

JOKERIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 HENKEE JA VEREE<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Bullet For My Valentine - Room 409Tiistai 30.10.2007 14:42


Now, is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No, more, you'll cry
No reason left for you to fight

Feel, pain, no more
Emotions never felt before
Where, do, we go
We go, she'll never know

Holding on to you, to keep from falling
Your eyes are closing now
Another chapter's ending

Hard, times, we always saw
There's nothing left of you no more
Fear, has, no place, no place
Cover her face

Holding on to you, to keep from falling
Your eyes are closing now
Another chapter's ending

This is our last goodbye (goodbye!)
This is our time tonight

Holding on to you!

Cover up her face!

Holding on to you... To keep from falling!

Holding on to you, to keep from falling
Your eyes are closing now
Another chapter's ending

This is our last goodbye (goodbye!)
This is our time tonight (goodbye!)

This is our last goodbye!