IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

8.12.2008Tiistai 09.12.2008 19:55

Siis jotain sanoinkuvailematonta !
Ekaks:Lähetää Ronjaredin kanssa Keravalta kohti Ruoholahtea. No ei sitä sitte vaikee ollu löytää. Alettii jonottaa keikalle joskus puol 1 aikoihin. Aluks ei ees ollu kylmä mutta sitte vast oltiiki jäässä ku rupes tuulemaan ihan törkeen lujaa ja paikkahan oli ihan meren vieressä. Siinä sitte jonotetaa ja sit pari tyyppii siin meijän edes piti meille paikkaa ku me mentii käymää Ruoholahden kauppakeskuksessa ja päätettii sit eksyykki sinne siin samalla. Siis sinne kauppakeskuksee.
Nooh... Sitte löydetää pois ja eiku takasi vaa jonottamaan , jengii tulee pikkuhiljaa lisää. Ei siin oikee muuten mitää mutku oltii kahestaa siin ainoot Keravalaiset ja muut tuli vasta myöhemmin SIIHEN PAIKKAAN MISSÄ MINÄ JA RONJA OLTII JÄÄDYTTY JOKU 5 TUNTII JA MUUT KEHTAS TULLA VIELÄ SIIHEN !!! Nooh , sitte mentii Ronjan ja Kimin kanssa pissalle ja kuultii sitte sisätiloissa Bulletin soundtsekki. (4 Words ja Forever And Always) . Sit ulos jonottaa vikat pari tuntii. Just 15 min ennen ku ovet aukes ni annoin Kimille kaikki mun vaatteet ja laukut kun hän herrasmiehenä lupas viedä ne narikkaan että pääsen eturiviin Ronjan kanssa. JA ETRIVIPAIKKA TULI!!! Sitte eka lämppäri alkaa soittaa siinä 15 vaille 8 (Bleeding Throught). Ihan törkeen hyvää musaa ja siin alko fiilis pikkuhiljaa nousee. Ne soitti jonku puol tuntii ja sit kamojen vaihto ja Lacuna Coil lavalle. (aika kuraa musaa, pari hyvää vetoo oli) .
Ja sit se kohokohta:Lämppäribändien musta takaverho tippuu maahan ja kauempana on Bulletin helvetinmoinen takaverho,isompi esiintymislava,kaamee kasa vahvareit ja niitten keskel rumpusetti.
Sit alkaa alkuintro soimaa ja fiilis vaa kasvaakasvaajakasvaa !!! Sit ekan tulee Moose alan huuta ku viimest päivää. Sit tulee Jay ja Badge ja vikana Matt<3 Siin oli kyynelet niin lähellä ! Alotusbiisin oli Scream Aim Fire ja jokanen biisi tuli riehuttuu ja laulettuu niin kunniakkaasti loppuun asti että !! Ja ääni keikan jälkee oli sen mukanen,ja paikat niin kipeet et en oo koskaa kokenu mitää vastaavaa!!
Pojat veti kokonaisuudessaan aivan järjettömän hyvän keikan! En osannu odottaa mitää noin hyvää. Ja sit ku vika biisi oli soinu (Forever And Always) ja pojat meni pois ni oli joku niin legendaarinen olo et oli nähny jotain mitä sä oot halunnun nähä viimeset kaks vuotta !
Nyt on niskat jumissa , väsyttää , MUTTA EI TODELLAKAAN VITUTA MIKÄÄN <3 kaikki rullaa just niin täydellisesti : ) Puol kahen aikaa oltii kotona ja muistelin keikkaa viel johonki 4 asti aamulla ja sit herätys kuuden jälkee ja tosi pirteenä kouluu!!!

Kiitos Bulletille ja niille parille muulle bändille aivan mahtavasta illasta !! <3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.