IRC-Galleria

Nonnii.Maanantai 21.07.2008 18:12

Nyt tänään laitan postiin ton valituksen Turun ammattikorkeakoulusta. Nyt se asia sitte on pakko selvittää ja hyvä niin.

On siel kyl ihme henkilökunta. Tai kaikki muut oli tosi asiallisia ja mukavia, paitsi sellanen yks opinto-ohjaaja, jolle mun käskettiin soittaa. Aluks häne piti soittaa mulle, mutku ei mitää kuulunu ni sit soitin ite. Tää henkilö sitte oli tosi törkeä, ja haistatteli meie mutsilleki, ku se soitti sinne. Äippä oli jotai sanonu et "teidän on selvitettävä tää asia" ja se opo oli sanonu et "Haista vittu!" ja lyöny luurin korvaan. Että näin, tost menee sitte toine valitus.
Mä soitin sitte sille samalle opolle meie mutsin jälkee, ja se sano mulleki et "Ei sun tarvii laittaa mutsiis vittuilee mulle!" Nohnoh..siinä sitte aikani sille haukuin Turun ammattikorkeakoulun täysin perseestä olevaa systeemiä ja totesin henkilökunnan olevan ammattitaidottomia. Sitte toivoin ääneen että oikeet henkilöt joutuu vastuuseen. Siellä ei kuulemma tehä virheitä mis ne kokeet tarkastetaan. näin mulle kerrottiin. Mikäs tää sit on jos ei virhe :D?

Näitä sattuu kuulemma vuosittain, mut aina ne on pystytty selvittämään ilman isompaa hässäkkää. Itku ku nyt ei menny niin. Mut toisaalta, sama se mulle on, ne täst vastuusee joutuu :)

No nyt on valitus kuoressa, postitusta vaille. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.