IRC-Galleria

mammutti

mammutti

aka Attention whore

Wienin wiimeiset wiiliksetPerjantai 13.06.2008 14:08

eilisen ns. kaaospäivän jälkeen on tapahtunut aikas paljon. Olin melkein itkukurkussa palloilemassa päättömästi, kunnes päätin ottaa itteän niskasta kiinni, syödä jotain ja mennä vaan rohkeasti moikkaamaan niitä Ukranalaisia. Noh, taas todistettiin miten mä teen kärpäsestä härkäsen, kyseessä oli nimittäin ehkä mukavimmat ihmiset, jota maa päällään kantaa. Vähänkö hävettää.
Polina oli älyttömän ihana ja otti mut mukaansa jalkapallomatsiin. Ne, jotka pitää ko. pelistä varmaan voi uskoa millanen hulina on kun 7 tuhatta jalkapallofriikkiä kerääntyy samaan paikkaan. Mä en olisi uskonut, ellen olisi todistanut tätä omin silmin.
Jo samasta hetkestä kun olin saapunut tänne ihmiset lauloivat österreich lauluja ja hurrasivat kadulla. Siis kello kuudesta aamulla ihmiset heti herättyään päätti toivottaa joukkueelleen onnea illan peliin. Keskustassa ei voinut kävellä rauhassa, koska ihmiset huutelivat kokoajan ja kolisuttivat mökäkoneitaan. Punainen pisti ihmiset sekaisin. Ihmettelin kovasti kun jengi huuteli mun punasen rinkan perään.
Siis mitä tästä opimme? Jos vihaa jalkapalloa, ei kannata tulla isäntämaahan kisojen aikaan. Kuulostaa aika loogiselta? No niin munkin mielestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.