IRC-Galleria

herre gud ! Maanantai 27.07.2009 00:45

eilen oli ensin netan synttäri bileet tässä meillä ja sitten illalla ,

rapujuhlat meidän mummolla med ruotsalaisia sukulaisia ,

en tosiaan syönyt rapuja , enkä koskenut viineihin !

mulla oli ihan omat ruuat ja juomat mukana .

alku illasta ei oikein onnistunut tuo ruotsiksi puhuminen , mutta loppuillasta ja aamuyötäs juttu kyllä luisti eikä ollut mitään ongelmia , puhuin luultavasti parhaiten ruotsia koko joukosta , ainakin kuvittelin niinn . :D

pelasin jalkapalloa mun pikkuserkkujen tildan ja emilin kanssa ja sit myös netan ja veetin kanssa ja yllättäen mä olin aina siellä puolessavälissä järveä hakemassa niitä palloja pois sieltä järvesta .

JA kalastettiin myös hieman , kaikilla lapsilla oli omat virvelit ja ne huito niillä miten sattuun siellä laiturilla ja siimat oli ihan sotkussa ja virveli lenteli järveen ja mä sitten taas pelastetin niitä sieltä .

keksin myös omia ruotsinkielisiä lasten lauluja ja leikkejä :--DDDDD

ja keskustelin kummin kanssa henkeviä , ymmärin melkein kaiken o_O

ja se anto mulle elämän ohjeita "ei tässä suvussa kukaan oo tullu järkiinsä vielä tähän ikään mennessä ja tuskin tulee , se on huomattu , joten tee mitä huvittaa , anna mennä vaan ! juo alkoholia niin paljon ku huvittaa , mut älä polta tupakkaa !"

tai niin ainakin ymmärsin . 8D

ukki oli kyllä huippu kun pyys mut aina jonnekin nurkan taakse ja kaivo taskustaan jotain pikku viinapulloi ja juotti mulle minkä kerkes . :D

kun juomat loppu joskus aamuyöstä käytiin sit nukkumaann , jouduin nukkumaan asunto-autossa .

tänään olin sitten reipas kun tultiin kotiinn , kävin tunnin lenkillä ja juoksin kokomatkan ja sen jälkee lähdin sitten äitin kanssa uimaan !

nyt väsyttää , ouu .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.