IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

*brrrrrring*Perjantai 29.12.2006 01:40

Tänään oli kyllä mukavin päivä aikoihin... Oltiin äitin kanssa Seinäjoella shoppailemassa ja käytiin me sit Heses syömässäkin. Mieltä lämmitti jo aamusta alkaen kun oon äitille puhunu et tarttee alesta hommata kiva (bile)pusero, jonka voin sit ottaa laivalle helmikuus mukaan. Halusin jotain aikuisempaa kuin niitä ainaisia spaghettiolkaintoppeja, joihin mulla ei kyllä oo enää näillä käsivarsilla mitään asiaa, tarvii vähän tässä reenata ennen kuin voi taas semmottii käyttää. ;) Noo, mä löysin Hennesiltä ihan kivan, ei vaan superkivan, puseron tai topiksi tuo kai lasketaan mut anyway, sellainen fiksu jajaja. No, pusero. Niin, äiti tosiaan aamulla sanoi että hän voi kustantaa mulle puseron, minkä nyt sit löydänkin. Lisäksi ostin laukun (kuinka ollakaan), sitten ihanat pääkallokynsikkäät ja kirpparilta löysin 4 kirjaa. Äitikin osti itselleen uuden laukun, mikä on kyllä hienoa ja mä kehuinkin sen veskaa hela tiden maasta taivaisiin ettei se vaan katuisi ostostaan, mihin se usein sortuu.

Huomenna sit lähdetään Rapen kans Forssaan autolla ja alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen taidetaan viettää uusi vuosi sielä, alunperinhän meidän piti tulla lauantaina heti takasi, nyt ollaan varmaan maanantaihin. Kotihiirenä mä joutuisin oleen joka tapauksessa, uudeksi vuodeksi ei oo sitten minkäänlaisia suunnitelmia, niin voin viettää sen ihan hyvin Forssas koulujuttuja tehden. Saanpahan jotain tähdellistä aikaiseksi. Äiti itse ehdotti et voin olla kauemmin Forssas ku se ei kuulemma tarvi autoa ja sanoi et jos mulla sielä kuluis aika paremmin ja olis enemmän tekemistä. Myönsin sille, että vähän meinaa kuukauden tauon jälkeen olla ikävä kotiin. Kyllähän äiti sen ymmärsi, mun oma koti ei oo enää sielä missä sen koti on. Haikeaakin sinänsä.

Ihanaa saada taas Visa Electronilla varustettu pankkikortti (vaikka tilillä ei olekaan rahaa), mullahan katkes edellinen. Harmi vaan etten saanu samaa koiran kuvaa uuteen korttiin. No, taidan jossain vaihees siirtää pankkipalvelut kokonaan Säästöpankkiin niin sielä saa laittaa jonkun oman valokuvan, vaikka esim. lemmikkinsä kuvan, omaan pankkikorttiin. Luxusta sanon minä. ;)

Nyt taidan mennä iltatohinoihin ja syventyä sänkyyn lukemaan kirjaa ja nukahtaa normaalia kello 05:00 aikaisemmin kun huomenna on ajomatka edessä. Tavataan taas maanantaina! Adjö!


]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.