IRC-Galleria

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Oot mulle tärkeä kuitenkin, vaikka tapellaankin todellapaljon, ehkä liikaakin, musta vaan nyt tuntuu et sä et tunne mua enkä mä sua. Mä olen yrittänyt antaa sulle aikaa, tullut vastaan että voitaisiin olla sovussa, mut sä et vaan halua tietää mitä mun sisällä liikkuu, sä et halua kuulla mitä mulle oikeesti kuuluu. Sä et tiedä musta puoliakaan, mikä on mun mielestä huolestuttavaa! Sä esität että kaikki on hyvin, mutta mä tiedän että molemmat tietää, että se on kulissia tiettyyn pisteeseen asti, kunnes kumpikaan ei jaksa esittää ja ollaan vaan hiljaa. Toki on hetkiä hyviä en sitä kiellä, mutta niitä voisi olla enemmän ja niitä aitoja eikä vain sitä kulissia.

2. Rakastan ja ikävöin sua niin paljon, että ei mitään järkeä! Miks lähdin niin aikaisin, jätit mut tänne, haluun halata sua, kokea ne illat uudellee ja kertoa sinulle ajatukseni. Kaipaan sanoa i sanaa, jota kuulen muiden hokevan ympärilläni, haluaisin sanoa sen vielä kerran sinulle nähdä hymysi.

3. Nähdään nykyään tosi harvoin, olis kiva jos soittelisit useimmin tai tulisit käymään! Mulla on ihan kamala ikävä sua!! Oot yks rennoinmpia tyyppejä joit tunnen ja toivonkin sun pysyvän ystäväin ainiaan!

4. Oot ihan tosi huippu tyyppi, yks tärkeimmistä! Ollaan koettu ilot ja surut, ja koetaaan niitä lisää! Olin muuten ihan toosi pitkään toosi katkera kun muutitte pois meijän naapurista, mut onneks et vaihtanu koulua! Sä oot aina mulle tärkee, tapahtui sit mitä! Tää meijän juttu on sitä tosi ystävyyttä!

5. Sun takia olen vieläkin hengissä, oot auttanu mua tosi paljon, kiitos.

6. Vähänkö hyvä et sait mut muuttamaan asuntolaan silloin joskus, kiitos. Ja oikeesti sun kanssa on niin rento olla ja helppo olla, oot yks mun tärkeimpiin ihmisiin kuuluvista, toivon että tiedät sen itsekkin! <3

7. Mitä vittua sä oikeen kuvittelet itsestäs, vitun kusipää! Luuletsä et sä oot ainut maailmassa, saat just sen mitä haluut ja oot jotenkin erikoinen? Vittu sä oot samanlainen mitä kaikki muutkin. Vittu tajuutsä että sä elät omaa samaa kaavaas uudelleen ja uudelleen, onks sit kiva? Näköjään on, mut onnee vaan sullekki sit niin!

8. Tykkään susta edelleen tosi paljon, toisin ystävänä kyllä! Harmivain kun tuntuu ettei nähdä enää useinkaan, sattumalta jossain joskus. Pidettäiskö enemmän yhteyttä?

9. Oot letkee tyyppi, ja todella tärkeä vaikka ollaan tunnettu vain vähän aikaa, mut must tuntuu et oltaisiin tunnettu jo pidempään. Tiedät musta asioita mitä monikaan ei musta tiedä, olen ihan todella onnellinen et ollaan tutustuttu, sun kanssa on ihana keskustella kaikesta mahdollisesta. Tiedätkö mitä ne illat kun ollaan istuttu mun luona ja juteltu, pohdittu maailmaa, on ollu todella ihania hetkiä!

10. En jätä ystäviäni kun alan seurustelemaan, tuttu lausahdus sun suustas. No mites kävikään enpä kuullu susta moneen kuukauteen yhtään mitään vaikka laitoin viestiä tai kyselin kuulumisiasi niin eipä tullut vastausta. Sitten kun erosit taisit laittaa viestin. Aloit seurustelee uudelleen ja eipä susta edelleenkää ole kuulunut juuri mitään! Et en vissiin ollu sulle tärkeä.

11. Mul on iso ikävä opisto aikoja, ootte kaikki todella rakkaita vaikka harvemmin nähdäänkin mutta olette silti mielessäni! [monelle kirjoitettu]

12. Sä oletat tuntevas mut, mutta todellisuudessa et tiedä puoliakaan, ottaisit ensin selvää ennenkuin teet mielipitees.

13. Ei se ulkonäkö aina ratkaise, katsoisit syvemmälle ja tutustuisit ihmisiin, etkä tyrmäis niitä sen perusteella et miltä näyttää tai mitä on päällä. Älä ole pinnallinen!

14. Voisinpa olla kuin sinä, ihailen sua todella paljon !

15. Menisit lääkäriin, oikeesti!

16. Vitun ämmä, jos en sopinu sun kaavaan ja sulla oli henk.koht ongelmia mua vastaan niin miks et vittu sanonu niitä mulle suoraan? itse jauhoit palautteen annosta kasvotusten ja heti jos joku tökii, no etpä pahemmin sitä suoraan sanonut! Ja kehtasitkin viel jauhaa musta paskaa eteenpäin! Mut arvaa mitä!? Sun sana ei paljon painanu siihen verrattuna mitä kaikki muut oli must mieltä ja se kelle jauhoit paskaa, nii arvaa mitä? Se tutustu muhun oikeesti ja kattoo mua pätevänä ja saman arvoisena kuin muitakin!

17. En tunne sua vielä kovinkaan hyvin, mut vaikutat mielenkiintoiselta ja ihanalta ihmiseltä. Haluun ottaa susta selvää!

18. Musta tuntuu et oon laimin lyönyt sua kun ei olla nähty, oot mulle edelleen tärkee ystävä! oon tosi onnellinen vaikka tapeltiinkin pari vuotta oikeen lahjakkaasti, mut silti meistä tuli ystäviä oot tärkee! En ole unohtanu sua!!! <3

19. Mul on ikävä suakin, anteenks ettei olla hetkeen nähty, mut nähdäänhän pian! Aina kun ajattelen ala-astetta tai luen yhteistä päiväkirjaamme niin mulle tulee kyyneleet silmiin, sä et varmaan ees tajua miten ikävä mul on välillä sua tai et kuinka rakas ystävä oot mulle?

20. Jos olisin jäänyt, olisiko kaikki toisin?

No eiköhän nyt tullu herkisteltyy ihan tarpeeks ja purettuu samalla patoutumia ? xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.