IRC-Galleria

mari^^^

mari^^^

onnellinen pienen tytön äiti <3

[Ei aihetta]Tiistai 11.08.2009 02:47

Laitoin vähän uusia kuvia pitkästä aikaa... Oli ihanaa käydä läpi kaikkia tänä kesänä otettuja kuvia <3 On tullut niin paljon hyviä muistoja lyhyessä ajassa.
Tää kesä on ollu ihan mielettömän upee!!
Ja odotan innolla että saan lisää kuvia meidän häistä kun ei mun kameralla otettu kuvia kun vasta ihan loppuillasta... Ne onkin kyllä sitten niitä hauskimpia kuvia :D
Mun elämä on joskus ollu niin pelkkää paskaa että on ihan uskomatonta miten kaikki voi olla nyt näin hyvin... En ois pari vuotta sitte osannu haaveillakaan että asun nyt uudessa omakotitalossa mukavalla alueella josta on suht lyhyt matka töihin ja kouluun ja oon naimisissa ihanan miehen kanssa ja mulla on älyttömän ihana siskonpoika jonka kummitäti musta tulee muutaman viikon päästä ja koulun alkukaan ei ihan hirveesti vituta kun on näin ihana kesä takana ja tietää ettei sitä kouluakaan oo enää paljon jäljellä... Toivottavasti saadaan pian perheenlisäystäkin... Ja tän kaiken lisäks mulla on tosi tosi ihania ystäviä ja ihanat sisarukset ja ihanat vanhemmat ja ihanat appivanhemmat ja ihania sukulaisia jotka kaikki yhdessä teki meidän hääpäivästä todella ihanan!! Se päivä ylitti mun kaikki odotukset eikä mulle jääny siitä oikeestaan mitään huonoja muistoja... Kaikki oli niin täydellistä ja ihanaa!! Suuri kiitos kaasoille jotka teki tosi paljon töitä meidän tärkeen päivän eteen ja kiitos myös bestmanille joka sai mut itkemään puheellaan!!
Ja eilinenkin ilta oli tosi kiva... Boolia jäi niin paljo että piti soitella kaikki läpi että kuka tulee sitä tuhoon... Melkeen kaikilla oli jotain muuta mutta onneks edes Sari ja Ville ja Pekka tuli... Ville ei kyllä juonu ku se meni aamulla töihin mutta tosi kiva että seki silti jakso olla meidän seurana. Saunottiin ja pelailtiin ja nautittiin hyvästä seurasta.
Nyt meen oman kullan kainaloon hetkeks kattoon telkkaria ja sit nukkuun että jaksan mennä huomenna kouluun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.