IRC-Galleria

hahahaaaaaTiistai 29.07.2008 01:05

Pitkä kuuma kesä…
28.07.2008

Niin sitä vaan aika siivillä kulkee ja taas viedään kesän festarikauden viimeisiä keikkoja. Vastahan se kesä alkoi. Vielä olisi muutama festivaali koluttavana ja sitten suunnataankin tämä sirkus sisätiloihin hämyisiin klubeihin ja konserttisaleihin.

Kulunut kesä on ollut bändille yksi ikimuistoisimmista jo pelkästään uuden levyn menestyksen puolesta, mutta ennenkaikkea Karma Killerin yötä soitettujen keikkojen puolesta. Väkeä on ollut enemmän kuin riittämiin ja hmiset ovat ottaneet uuden levyn kappaleet hienosti haltuun.

Tässä vaiheessa kuitenkin kädenojennus teille kaikille NGT- ihmisille, jotka olette keikoillamme jaksaneet hkerasti kiertää… Kuten tiedämme, “Karma”- rundin ensikeikasta, tarkalleen viime keväästä lähtien mukana lavalla on ollut kesäkeikkojen kitaravallia vahvistamassa Gary, alias Tuomas Keskinen.

Hienojen keikkojen ja yhdessä vietettyjen hetkien jälkeen on tullut aika kuitenkin sanoa kiitos ja kumarrus kuluneesta kesästä Garylle ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää vielä kuluvalle kesälle, tulevalle syksylle ja kaikelle tulevalle.

Olemme siis kesän jälkeen kokeiltuamme kiertuekitaristia Antin, Larryn, Snackin & Jayn kanssa tästedes viisimiehinen orkesteri. Ensimmäinen keikka ilman Garya tapahtuu Turun Down By The Laituri- festivaaleilla.

Rauhaa&RakkauttaÂ…

Jonne/NEGATIVE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.