IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 18:23

Voi luoja mikä vuorokausi.
Nysse päätti sitten saada sairaskohtauksen illalla (tod. näk. kaasuähky) ja ilta ja yö menikin sitten sitä vahtiessa ja talutellessa. Aamulla olin myöhästyä bussista "hyvin nukutun" yön jälkeen ja kiireessä lensin naamalleni: kaikki paikat taas veressä.
Koulussa istuin ihan paniikissa ja soiteltiin Sannan kanssa hevosen vointia. Vitutti ja väsytti saatanasti sen lisäks että pelkäsin koko ajan. No, ruokailun jälkeen Sanna sitten haki mut koulusta ja äkkiä sit talliin. Taas talutteleen Nyssee, sit ratsastaan ilman satulaa. No, tällä hetkellä tilanne on ihan ok, saa nähdä tuleeko mulle yöllä äkkilähtö Tampereelta Vesilahteen. Toivottavasti ei. Jotain positiivista tässä sentään on: Nysse on taluteltu tänään neljä kertaa, juoksutettu liinassa kerran ja ratsastettu kerran. Ei pitäis olla valittamista.

Oon niin väsynyt että voisin nukkua seisaaltani. Oon nukkunut kunnolla (kuitenkin alle 8h) viimeks viikko sitten torstaina. Muuten en sitten ookaan paria tuntia enempää tässä öisin nukkunut. Näillä mennään. Pitäis ehkä nukkuakin, mutta NYT TAMPEREELLE BILETTÄÄN <3 Näitä bileitä on odotettu kuukausia ja nyt se päivä on vihdoinkin <3
Toivottavasti en simahda tanssilattialle, valomerkkiin asti pitäis jaksaa bailata ;D
..ja löytää nukkumapaikka jostain, mutta se nyt on sivuseikka..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.