IRC-Galleria

ihanaa, kamalaa, siitiä, hirveetäSunnuntai 19.11.2006 22:49

kirjotan nyt ihan ylös ensivuotta vartn muistiin että kamalaa oli, lattialla on edelleen kova nukkua ja kahden tunnin yöunet ei vaan riitä mulle, ihmisiä voi ärsyttää niin monin eri tavoin ja kun väsyneenä se on tuplasti hauskempaa.

oli kyl niin siistii, keikat oli mahtavia, tupa täys jengiä, bassot tuntu jalois asti, valot sai melkeen sokeeks ja räjähteet sytyttelee tulipaloja<3 niin hienoo!

ja ne kamalat teinimassat, teinejä oli jokapuolella, mihinkään ei voinu mennä ilman että siellä jonotettiin johonkin, onneksi oli staff2 passi jolla pääsi jonojen ohi ja alueille joissa luki pääsy kielletty, sitä tulen kaipaamaan, kerrankin saat olla v.i.p :)

ja se ruoka, sitä oli kylläkin riittävästi, tummaa leipää,juusto (2palaa per ateria), makkaraa (pahaa, lämmintä ja 2kpl/ateria) jugurttia(1/ateria), banaania, kahvia ja teepusseja, voi, niitä sai syödä ihan iin paljon kuin jaksoi... kumma kyllä et ne alko tökkii jo lauantaina puoliltapäivin... niitä kun oli joka aterialla... ja mun maha parkani, mitään pahaa se ei ole tehnyt ansaitakseen kaiken sen bakteerimäärän mikä niissä lämpöisissä ruoissa oli, varsinkin ne makkarat, yök!!!

kaiken kaikkiaan oli tosi hauskaa, ens vuonna uudestaan kunhan aika kultaa muistot ja selkää lakkaa särkemästä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.