IRC-Galleria

marvelli

marvelli

Onko mulla vieläki profiili täällä?

"Naveda."Perjantai 05.06.2009 15:48

Tuolta se lähinnä kuulostaa nyt, ku koitan sanoo sanan "navetta." Ihan tukossa nokka, ehanaa. Oli muuten ilosta nousta viideltä, ku ties että toiset meni ehkä suunnilleen sillon nukkumaan. Ei muuta kuin huomisaamua ja sunnuntaita odotellessa...

Pistin muuten aamu-navetalla merkille, että lehmillä ja mulla on ainakin yksi yhtäläisyys. Oisittepa nimittäin nähny, miten ne aamulla yritti vääntäytyä hitaasti ylös, ku niitä oli menossa lypsämään. On muuten tosi hidasta toimintaa! Just samaan tapaan ku mun aamuissa, ku mä pakotan itteni vääntäytymään sängystä. Ja sitte vielä se, miten ne helposti alkaa vaan uudestaan nukkumaan, ellei torkkuherätys (tässä tapauksessa minä) ole muistuttamassa että ylös pitäisi nousta. Nojoo, niillä tää torkutus toimi kyl vähän nopeemmin ku mulla. Mulla se saattaa kestää 40 minsaa ja sitte oonki pahasti myöhässä joka paikasta, GO ANU the ihminen.

Hmmm... Aamukankeus on tosin hieman ymmärrettävempää nuilta navetan asukeilta ku multa. Nimittäin jokainen niistä, lähes poikkeuksetta, painaa saman verran kuin maailman lihavimmat ihmiset.

Eli siis noin yhden lehmän verran.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.