IRC-Galleria

marzwin

marzwin

mennee pussilla

saatanan salaliittoTorstai 16.02.2006 21:32

saatanan saatana ku on menny taas sekaantumaan asioihin, jotka eivät hänelle oikeastaan edes kuulu. järkkäili KUITENKIN asiat niin, että olympialaisissa italia ja slovakia ovat lätkässä eri alkulohkoissa. tämä on selvä salaliitto yleistä tiedonhalua ja sananvapautta vastaan!

mua ainakin henkilökohtaisesti olisi kiinnostanut tietää kumpi ottelussa voittaisi. ei niinkään sen takia, että minulla jotain intressejä kyseisiä maita kohtaan olisi, vaan siksi, että ottelussa olisivat vastakkain olleet slovakian tähtipelaaja Satan ja italian maalivahti Hell. eikö se nyt ole ihan normaalia, että mielenkiinto tulosta kohtaan on melko mittava? kumpi on loppujen lopuksi voimakkaampi: itse pimeyden ruhtinas vaiko ikuiseen kadotukseen tuomitut? Satan vaiko Hell? minulla on oikeus tietää!!!

tämä oikeus minulta on kuitenkin riistetty, vaikkakaan pelin toteutuminen ei vielä ole täysin mahdotonta. silti, suomi antoi italialle turpaan tänään sen verran pahasti, että he eivät siitä varmaan vähään aikaan toivu. jatkoon pääsy taitaa olla toiveajattelua.. saatanan/helvetin (en tiedä kumman puolella olisitte olleet, kiitos itsenne) suomalaiset! olisitte nyt jättäneet tiedonjanolle edes pienen toivon, ettekä olleet noin itsekkäitä!

mutta loppujen lopuksi en tästä syytä suomalaisia, vaan jo otsikossa mainittua tahoa, joka näköjään on tuloksesta niin kauhuissaan, että on laittanut kaiken voimansa peliin jottei kyseistä ottelua tulla pelaamaan. olisihan se nyt tietysti pieni kolaus itsetunnolle, jos yksissä maailman seuratuimmista kisoista ottaisi tuolla tavalla ja mainitulta vastustajalta turpaan mutta kamoon! ei voi olla niin pieni ******, että tarvitsee tämän luokan toimenpiteisiin ryhtyä!

no, ehkä jatkan kisojen seuraamista peukut pystyssä ja toivon parasta. saatanan saatana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.