IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

KeksiviikkoKeskiviikko 24.05.2006 18:19

Näin ihan kamalaa unta!! Näin kaikist sellasist ihmisist joita näin eilen amiksella. Oltiin menos tiijan kans nukkuun niin yhtäkkiä mun puhelin sano mulle sellasella lapsen äänellä et "Soita tommille" ja me alettiin tiijan kans kiljuun. Sit koitin soittaa tommille ja se ei vastannu..
Sit tapahtu taas jotain kauheeta. Sen jälkee Oltiin tiijan kans käytäväl ja sit Enna ( en kyllä nähny eilen mut ehk siit johtuki et oli unes) niin selitti meile jotain ja sit tuli Enkun ope ja Enna alko sillee et "Ope mun on pakko kertoo sulle yks tosi raaka juttu mikä tääl tapahtu eilen.. Aleksi ja Petteri oli tässä käytävällä ja sit Aleksi hermostu ja otti linkkuveitsen ja leikkas Petteriltä toisestä kädestä kaikki sormet!"
Koitin sit siinä unessa mennä herättään kaikkia mut kukaan ei noussu ylös ja olin ihan yksin ja mua pelotti ihan saatanasti. Lopuks sit sain voten herätettyä ja itkin ja huusin sille tapahtunutta. Hyi vittu mikä uni. Onneksi en muista enempää.

Oli pakko kyllä tänää vilkasta et oliko Petteril kaikki sormet tallel :DD hahaa
No joo, meinasinpa nukkua taas pommiin mut onneks Tiijaki oli ihq ja varmisti et oon hereil. Musaluokas ei paljo porukkaa näkyny niin kuunneltiin musaa ja sit soitettiinki muka jotai. "Missä tuulet puhaltaa" asd.

Käytiin vesivoimalaitoksel Raasakas ja oli muuten perseestä mut seura oli kyl loistavaa :D
(ja munkkiki oli ihan jees hihi)

Tänää mennää viettään leffailtaa :)

GÖÖRL AI VANA TEIK JUU TU GEIBAAR

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.