IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.08.2006 20:45

Mitä tekisit jos..

1. Olisit juuri haukkaamassa hampurilaisesta ekan palan, kun siitä pihvistä kuuluis pihinää joka sanois ihan selvästi että "Älä syö mua elävältä!"?
- En syö hampurilaisia.

2. Yskisit ja sun suusta lentäis verta ja jotain harmaata mönjää?
- Koittasin olla varmaa rauhassa ja menisin lääkäriin :I

3. Menisit kotiin (näin kesällä) ja huomaisit että joku olis kantanu teiän olohuoneeseen kuusen.. ja sun isäs olis parhaillaan ripustamassa joulukuusenkoristeita siihen?
- Nauraisin ja kysyisin että mitäs helevettiä :D

4. Menisit suihkuun mutta hanasta ei tuliskaan vettä vaan ruusun terälehtiä!
- Säikähtäisin aika pahasti ja sitten varmaa oisin hikine paska.

5. Saisit postissa kirjeen jossa olis yksi paikkalippu sun lempi bändin keikalle, ja viesti jossa sanottais että "Mä odotan sua viereisellä penkillä!"?
- COLDPPPPLLLLAAAYYY! lähtisin oitis.

6. Heräisit keskellä yötä siihen kun olis tullu niin valosaa.. menisit kattoon ikkunasta ulos ja aurinko paistais siellä täyttä häkää?
- Tulis niin tyhmä olo :D haha. varmaa lähtisin pihalle pomppiin tai sukeltaisin peiton alle.

7. Aamulla kun heräisit sun hampaat olis muuttunu sinisiks.. ja sen jälkeen joka kerta kun sä pesisit sun hampaas, ne vaihtais väriä?
- Pesisin niitä loputtomiin :D

8. Kun tulisit kotiin, löytäisit sun parhaan ystäväs sun huoneesta piirtelemässä törkeitä kuvia seinään tussilla?
- Haistattaisin vitut ja pistäisin siivoon tai tapetoimaan tai ainaki maksamaan. Että siihe malliin sotkekaaha omat seinänne vaa.

9. Sitten sun äiti tulis paikalle ja sanois että onpas sun ystävästäs tullu taiteellinen?
- Nauraisin :D ei meijä äiti kai noi.

10. Avaisit aamulehden ja sun kasvokuva olis painettu kanteen koko sivun kuvana! Sit siinä lukis vielä että "Todella vaarallinen rikollinen vapaalla jalalla! Ilmoitathan kaikki havainnot poliisille."
- En lue aamulehtiä joten en ois varmaan tietoinen. Mut varmaan lähtisin poliisiasemalle. Toisaalta vois olla turvallinen olo jos itse on se pahin tyyppi niin kukaan ei voi sinulle alkaa winee.

11. Tulisit kotiin (taas kerran) ja löytäisit sun äitis istumasta rappusilta alasti! Eikä se ees itte tajuais ettei sillä oo rihman kiertämää?
- Rihman kiertämää :D hauskasti sanottu. No tuota. Varmaa kysyisin että mitäs meinaat ja luulisin et se ois jäähyllä.

12. Ovikello sois ja menisit avaan. Siellä olis sun historian opettajas joka ryntäis halaan sua ja se sanois että sillä on ollu tosi ikävä sua?
- Varmaan pyytäisin kahville :D tai no emmää kertsiä ku se tuntus jo pedofiililtä sitte :D

13. Kun avaisit aamulla sun vaatekomeron oven, sun vaatteita ei olis missään, vaan niitten tilalla olis vaaleenpunasia röyhelöasuja, kaikki sun kokoo!
- lähtisin niillä sitten kouulun tai veisin ne kirpparille :D riippuen mielialasta

14. Söisit yhden tikkarin iltapalaks, ja aamulla kun menisit käymään vaa'alla, olisit lihonu 5 kiloo?
- Enpä usko et se siitä tikkarista.
15. Aamulla kun heräisit, sun hiukset ylettäis polveen saakka, ja ne olis tosi paksutkin?
- Ei seitan! Varaisin ajan parturiin. Oi että kun ois paksut hiukset <3


[Ei aihetta]Keskiviikko 23.08.2006 00:20

Kasvatimpa tänään taas puhelinlaskua, iha perkeleesti. Mut mitä sillä on oikeestaan väliä? Mitä väliä vaik oon kurkkua myöten kusessa ja saan ens kerran rahaa vasta marraskuussa? Tai oikeastaan kerkeen kasvattaa siihen mennes lisää velkaa ku käyn kajaanis ja syön ja käyn kirppareil ja PUHUN PUHELIMES. Meitsi teki semmosen suunnitelman et elän nyt niin herroiksi ku voin ja lainaan minkä kerkeän ja sitten ku ei enää keltäkää heru rahaa nii heitän veivit. :D sitte kukaa tulis mun hautajaisiin ku kaikki itkee vaa sitä ku ei saa ikinä rahojaan takasi :D aattelee et oli se kusinen ämmä se marja. Mut mitä silläkää oikeesti ois siin vaihees väliä ku meitsi on viimiset hengähdykset vetäny ja päästäny pihalle enkä paljo enää aattele et kui teit vituttaa sitte vaik mielelläni naureskelisinki. Taas huomaa etten vaa haluu tehä läksyjä ku kirjotan tämmöstä shaissee :D Pitäis keksiä vähä et mitä kirjotan huomises ainees ja sit hissasta on testi. Soittaspa Janne jo. Haluan lääääärytä. Voi vittu guess what. Naamajengibileet ois vissii lauantaina mut meen sinne kajaaniin. Vittu et paskat ajotukset AINA. Milloha viimeksi naamareita ees näin. damn. Taas hommat kusee.
Mut tietty meen kajaaniin ku siellon ihanaa. Janne on ihana. Mut nyt alan suunnitteleen sitä homoa ainetta. plaa -_-

[Ei aihetta]Torstai 10.08.2006 21:18

Lukio :A::ADAS:ADASD:SDA:DA:S
Eiköhä se paikka oo jo nähty sanon minä. Mut huomenna se pitää sinne ajaa muka uudestaan ja alkaa opiskeleen.

Jaksaa [] Ei jaksa [x]

Voij että muuten kivaa, äitille oli iha ok et meen Kajaaniin:) juhuu. Nyt pitää vaan poimii viel mustikoita et saan vähä matkarahaa. Huomennahuomenna<3 Paljon minä olen kyllä sen eteen nähnytki vaivaa et saan mania mut pakko jaksaa yhyy ;<
Ilman sinua olen lyijyä.

Tiiisdai.Keskiviikko 09.08.2006 17:46

Pyöräiltiin outin, tiijan ja katrin kans Ouluun ja ostettiin koululaukku ja käytii kirppareil :) Oli vitun kuuma niin lähettiin uimaan ja aapo tuli mukaa :D eihä mulla mitää uikkareita ollu mut Tuiran rannas uin sit toppi ja alkkarit jalas. Oli se aika viilentävää :) Mut loppupäivä oltiinki sitte kommandona :DD sain tiibalt sen uudet lököhousut lainaa. Käytiin aapelin kämppä tsekkaa ja juma et oli komea :) oon vähä kade ku ei ite omaan pääse. Paistettiin patonkia :) Lähettii sit joskus puol 9 vasta ajaan kotiin ja Patelas pysähyttiin tien reunaan poimiin vattuja :DD oli aivan ihania! Hyvä ku äiti soittaa et "Mis oot" "patelas, pysähyttiin syömään marjoja" "aijaa, no älkää syökö iha tien vierestä" "ei ei" ja auto hurisee vieressä :DD
Nähtii sit semmone maailman suloisin siili :) oli ehk nyrkin kokone!
Siin sit matkalla tajuttii et tää on viimine lomayö millon voidaan valvoa ja lähettii meille paistaan pizzaa ja oltii läskejä. Sit siin mietittiin lisää kunkkuideoit ja keksittiin et paistetaa lättyjä :D MUURINPOHJA NIMITTÄIN. Vote käski tehä vitun ison taikinan ku niil oli pelit menossa. Siin sit tehtiin seittemän munan taikina ja paistettiin niitä neljä tuntia :DD aluksi maistu vähä sieniltä mut lopuks tosi hyviä :) kun massu täynnä lättyjä ja kello puol 5 niin tytöt keksi että NAKU-UINTI VANSKUUN :DD sitte mentii :D SPAIDÖÖRMÄÄN.
Sen jälkee sauna ja sitte antauduttiin nukkumaan :) ja kellohan ei ollutkaa ku 05.45.
ihan huippu ilta vaik tiiba lähtiki kotii ;<< (skruu juu<3)
Mut tulipa kerralla otettua kesäloma kii :) kiitos tytyt. <3
Ja huomenna ahkerana kouluun, SALEE.
Mikään ei nyt sovi tähä loppuun niin hyvin ku aknestik:)

joka päivä on sun
joka päivä on mun
joka päivä on sun,
jos tahdot niin
mitä ikinä teet
mihin ikinä meet,
se on vain sun

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.08.2006 03:38

TU CREES EN EL AMOR A PRIMERA VISTA O TENGO Q PASAR DE NUEVO A DELANTE DE TI on juuri lähettänyt sinulle herätteen!

Mami sanoo:
kerro lisää
Mami sanoo:
rupes vittu tiijäkkö just kiinnostaa
TU CREES EN EL AMOR A PRIMERA VISTA O TENGO Q PASAR DE NUEVO A DELANTE DE TI sanoo:
WHAT
Mami sanoo:
että kerro lisää

SerenaPerjantai 04.08.2006 21:25

Tytötpä kävi päivän aikana reissun serenassa. Junassa yhteensä 22h <3
Oli kylmä niin ostettiinpa paidat päälle :D huippua. Rumempaa saa melkee hakee.
Mut nyt tähä minun pääjuttuuni eli HALF PIPE. Ei jumalauta mikä vekotin! Kumirenkaalla sillee niinku half pipeä juu nou. Ei saatana että se lähtö oli niin jyrkkä et tuntu et lentää naamalleen sitä mäkee alas ja kauhee vauhti ja ei vittu et oli iha paras :D ei saatanan saatana. Mut kukaa ei halunnu enää lähtä mun kans siihe. DAMN. Vielä joskus meen ja lasken siinä koko päivän. Ei perkele.

[Ei aihetta]Maanantai 31.07.2006 20:23

JA MITÄ VITTUA SE MEINAA KU MULLO PUHELIN TÄS TIETSIKKAPÖYDÄLLÄ NIIN YHTÄKKIÄ KONEEN NÄYTTÖ ALKAA TÄRISEEN (OTTAA NIINKU HÄIKKÄÄ KU PUHELIN SOI TAI TULEE VIESTI) NIIN EI HELEVETTI TULE MITÄÄN JA MINÄ NIIN KERKESIN TAAS RIEMASTUA VAI MEINAAKO SE SITÄ ET JOKU OLI VAIK SOITTAMAS MULLE MUTTEI SITTE SOITTANUKKAA HÄLYTYKSEEN ASTI VAI KUSETETAANKO MUA TAAS

QstockMaanantai 31.07.2006 20:09

Oli kivaa :) Vaik kaikki meni niin nopeeta ohi ja kaikki aika meni vaa jonottamiseen ku oli niin hyviä bändejä. Toivottavasti ens vuonna paskempia enemmä ku parempia :D
joo niin juu. Eekait tässä :) oli kivis nähä darjaa ja hennaaki. <2

Tänää nukuin ja kävin luisteleen ja semmosta :) kyl täs jotai älykästä viel ehk illaks keksis meinaa vaa voimat olla vähä vähis ku univelkaa. Aika kiva ku nyt sain jo jonku svenssonin mesekaveriks :D "send me some naught pic" ja kaikkea :D sanoinpa että vedä käteen.
hahahaa. Jere tulee huomenna taas suomeen ku se on ollu reilaamassa viimiset viikot. Vähänkö sillä on ollu siistiä. Joo onpa paska kirjottaa huoh.tomppa sanoo:
tulin sua ja tiibaa vastaan tuossa vanskun kohal ja sit pysähyttii juttelee niitänäitä ja sitte te yhtäkkii sanoitte mulle et ootte lesbopari :DD

ei vittu meikä hajoo :DDDDDDDDDDDDDDDD

[Ei aihetta]Torstai 27.07.2006 00:11

Oltiinpa manamansalos ja syötiin ja uitiin ja saunottiin ja nukuttiin ja katottiin telkkaa ja pyöräiltiin/juostiin kauppaan ja oli kivvaa:)

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.07.2006 18:04

Eilen oltiin kapessa pyörillä. Ei siel meinannu aluksi meininkiä löytyä ennenku pullon korkin aukas. Sitte oli iha kivaa :) ja porukkaki oli iha jees. Hitto et ois huvittanu sitä sumopainia kokeilla mutku oon vähä goatse niin ei voinu. Jotku ne hyppeli benjiäki, hurjan näköstä hommaa.
Kokeiltiin taas Jannen kans sitä et nukutaa sillee puhelimet auki kun mulla on euronpäivät näin viikonloppusin. Kuunnella siinä kun toinen tuhisee:) Heräsinpä aamulla siihen ku sänky märkä :D ei, en kussut sänkyyni vaan mulla oli vesipullo siinä ja nukahdin se käteen ja seuraukset olikin varsin kosteat :D
en vain osaa.
Tänään teinki sitten aamupalaks mikropuuroa jotka tursus yli lautaselta ja sotki mikron. vittu.
en vain osaa.
Katoin muuten ihan järkyttävän ohjelman tänään. Itkin aika sairaasti :o
Hollywoodin tositarinat sub tvlt. Ihana perhe missä komea isä ja nätti äiti ja viis lasta. Äitillä on vähä mielenterveysongelmia, jotka synnytysten jälkeen pahenee. Sitten olivat vielä aika uskonnollisia ihmisiä ja joku wannabejeesus lähetteli niille niinku muillekki 'alaisilleen' sellasia videopätkiä joissa on elämiseen ohjeita. Se akka sit sekos osaks niittenki takii iha totally ja se yks aamu hukutti lapsensa yksitellen. Sen takia et ku "saatana" oli tullu sen sisälle ja sanonu et se on huono äiti ja et joutuu helvettiin mut et se voi vielä pelastaa lapsensa kadotukselta. Antaa ne jeesuksen luo turvaan käyttämällä kylpyammetta ja vesihanaa. Vittu että sairasta. Sit se mies vaan pysy kaikkien oikeudenkäyntienki ajan sen naisen tukena vaikka tappanu sen lapset. Sano vaa et ei se ollu vuosiin normaali ja se sairasti pahasti. Sit kamalaa ku se nainen sit oli kolmen vuoden päästä niistä murhista kysyny et "Onhan lapset oikeasti vielä elossa?"
:(
Noniin, mut mitä mä nyt synkistelemään tätä viel tääl. Tiiba tulee koht ja värjätään sen hiusset. miun homonaama <2 Voisin kyl nyt käydä lenkil ja suihkus jos ahkera oisin mut ei oo oikee fiilistä. Mut kyl se on mentävä, se ei saa jäädä siitä kiinni. Fleimssit soimaan ja tassua toisen eteen.
Kohta on vittu kesä ohi, eikä oo paljoo saanu aikaan. Synkkä tulevaisuus avautuu eteeni. Mut onneks kuustokki ens viikol ja darjuskaki tulee<3
mut nannepa ei tule, perkele.
Nyt vähä aknestikkia tähä loppuun niin hyvä tuleepi:)

niin kauan kuin on rakkautta
ei meiltä mitään puutu
niin kauan kuin on rakkautta
ei päivät mustiksi muutu

niin kauan kuin on rakkautta
me ollaan kauniit yhdessä