IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

nasnasnaaSunnuntai 11.06.2006 23:14

Huuh että on raskasta tää lomailu.. Tänäänki oli tarkotus käydä tiijan kans rullaileen ja miitata tomppaa mut ei siitä mitään tullu.. Ei oikeastaan tehty mitään erikoista:) mut ei se haittaa joskus on kiva vähän huilata. Oispa kello vaan nyt vaikka 10 niin vois mennä nukkumaan. Tehtiin kauralastuja <3
Huoh.. minä jo aattelin että oisin kasvanu pituutta kun oli niin pitkä olo kun katsoin tiijaa mut vitut. Sama se oli niinku aina ennenki. Tämmöseksi patukaksi kai sitä jäädään sitten.. kyynel.
Miks vitussa mulla soi uniklubi. :DD ei näitä biisejä kuunnella kokonaan. Niitä kuunnellaan pätkä ja repeillään tai sitten tehdään tyhmiä videoita joihin pistetään nämä taustalle soimaan.

Perjantai tosiaan oli tosi kiva päivä. Paras oikeastaan pitkään aikaan. Eka olin aktiivinen ja siivosin ja kävin lenksulla ja sitten sain kuulla että saamme illaksi hyvää seuraa:)
Koin uskomattomia onnistumisen fiiliksiä ku käytii Katrin kanssa n. 02.30 uimassa veittiskassa :D soli mahtava reissu se. Oli niin leuhka olo mennä takaisin outille kun kaikki oli varmoja ettei uida.
Kuunneltiin ku äijät jamitti ja semmosta kivaa.
Yöunet tosin jäi vähän lyhyeksi.. :D
Nannenenene<3<3

Lauvantain sitte olin tiijan kans ja nukuttiin niillä kivat unet. Nyt sitä sitten ollaan tässä. Ei se aika näköjään kulu nyt vaikka kuinka yritän. Kai se täytyy uhrautua lenkille sitten kohta.
Guess what..
HUOMENNA +21C <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.