IRC-Galleria

Vä-syt-tää...Maanantai 04.12.2006 18:54

Huh, menipäs viikonloppu taas nopeasti. En ehtinyt ollenkaan levätä. Perjantaina käytiin pelaamassa keilaa ja sen jälkeen lähdettiin baariin. Oli kyllä hauska ilta, kiitos teille :)

Lauantaina piti sitten olla äitin kanssa kaupungilla koko päivä. Tulin vasta kahdeksan aikaan illalla kotiin, ja eikun uudestaan baariin. Mutta alkoholin ryypiskely riitti minulle. Väsy iski jo yhden aikaan, joten mentiin Foodin kautta nukkumaan. Kiitos myös yövieraille, tulkaa joku päivä uudestaan, niin ollaan vähän pitempään juhlimassa! :)

Sunnuntaikin meni nopeasti. Nukuin kahteentoista asti, ja lähdin sen jälkeen hakemaan äitin Prismalta. Sitten vein pikkuveljen ja äitin kotiin, ja tulin Kuopioon vasta yhdeksän jälkeen. Ensi viikonloppuna menen kyllä vanhempien luo, nukun kunnon yöunet ja saunon pitkään. Enkä tee yhtään mitään. Huooh... Ihana ajatus :)

Pitää vielä kertoa minun kamalasta painajaisesta. Olin siinä nimittäin äitin kanssa. Me siivottiin jotain tosi likaisia vessoja suolahapolla (joo, se on ihan normaalia täällä päin! :D), ja minä tiesin siinä unessa, että Lordi (se bändi) oli tulossa tappamaan meitä. Bändin jäsenet oli nimittäin ihan oikeasti hirviöitä! Muuten, Lordin ruumiinlämpö oli siinä unessa jotain 1000 astetta. No, onneksi Mr. Lordi ei tappanutkaan minua, vaan se rakastui minuun, ja me tanssittiin valssia, kunnes herätyskello herätti. Että näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.