IRC-Galleria

Taas viikonloppu...Lauantai 16.12.2006 22:52

Juu, viime viikonloppuna vannoin, että nyt en kyllä eksy baariin, vaan pysyn visusti kotona. Perkele, sai työkaverit kuitenkin suostuteltua mukaansa Ale Pupiin. Oli työpaikan pikkujoulut; kauheasti oli hyvää ruokaa, ja meni mahakin kipeäksi.

Illalla sitten suunnistettiin keskustaan. En onneksi ollut valomerkkiin asti, vaan lähdin jo puoli yhden aikaan nukkumaan. Onneksi olin autolla, joten ei tarvinnut taksiakaan jonotella. Oli kyllä mukava ilta, vaikka ryhmä oli sekalainen, ja harvemmin tulee sellaisella porukalla oltua liikenteessä. Nuorin olin minä, ja vanhin jo kolmekymppinen, mutta ei näyttänyt ikä vielä painavan :D Olihan noita tuttujakin liikenteessä, mutta ei niistä sitten sen enempää... ;)

Aamulla tulin sitten porukoiden luo, leivottiin karjalan piirakoita. Käytiin isosiskon kanssa katsomassa mummoa. Se on laihtunut entisestään, miten ihminen voikin olla niin laiha! Tuntuu ihan pahalta katsoa, kun ruoka ei pysy ollenkaan sisässä. Mummo muistuttaa jo keskitysleirivankia; polvetkin on reisiä paksummat. Näytti karmealta nähdä se ilman vaatteita. En ymmärrä, miten mummo voi edes olla hengissä enää!

Juu, nyt iloisempiin aiheisiin. Menen kohta saunaan!! Buahahhahahhaaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.