IRC-Galleria

Perjantai-ilta, laalaalaaLauantai 17.03.2007 00:26

Minä vain istuskelen vanhempien luona, vaikka on perjantai. Outoa, eikö? Minustakin on. Joo, rahat on aika finito; auto nielee viimeisetkin. Viikolla tuli postissa mukava kirje: auton vakuutus (vain 187 e). Tänään käytin sitten autoa huollossa, sinne menee yhteensä 66e, ja tankkasin sen paskiaisen samalla: 30 e. Huom. käytin myös maanantaina autoa huollossa, siihen meni 14 e. Auto nielee, tai on niellyt, melkein 300 euroa tällä viikolla, kuvitelkaa, mikä summa!! Älkää, rakkaat ihmiset, koskaan hankkiko sellaista typerää ja kallista kulkupeliä. Hankkikaa mieluummin vaikka lapsia, niistäkin on enemmän hyötyä.

Tein tuossa päivällä itselleni synttärikakun. Käsi ylös, jolle oli yllätys, että leivoin tänään! Huh, olikin kyllä hyvää kakkua, eipä sitä olisi kukaan tehnytkään paremmin. On tullut muutenkin syötyä tänään reippaanlaisesti, ihan mummonkin edestä. Kävin tänään katsomassa mummoa, se on nyt vuodeosastolla. Kävi kyllä sääliksi niitä liikuntakyvyttömiä vanhuksia siellä, eivät pystyneet syömään eikä liikkumaan. Yksi vain makasi suu auki, ja se piti sitten käydä kääntämässä kyljelleen. Luultavasti edes omaiset eivät käy katsomassa heitä. Tuntui pahalta katsoa sellaista, onko se muka elämää? Haluaisinko minä viettää sellaisen vanhuuden? Mieluummin tekisin itsemurhan, kuin joutuisin sellaiseen jamaan...

Pitäisikö mennä nukkumaan? Höh, edes mese ei toimi. Vois kyllä lukea kirjaa, melkein parasta tässä välivuodessa on se, että saa ja pystyy lukemaan vaikka koko ajan. Ei tarvitse miettiä koulujuttuja, voin istua päivät pitkät nenä kirjassa. Häähää teille kaikille opiskelijoille *näyttää pitkää nenää*!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.