IRC-Galleria

Rankka juhannusLauantai 23.06.2007 16:17

Tulin sitten viettämään juhannusta porukoiden luo. Olin selvinpäin, kuvitelkaa! Saunottiin sähkösaunassa, kun rantasauna on tällä hetkellä "out of use". Käytiiin mökillä paistamassa makkaraa, ja äiti kärvesi lettuja grillissä. Oli ne kyllä hyviä kermavaahdon ja mansikkasurvoksen kanssa, letut siis. Isä käytti vielä veneajelullakin.

Syöminkien jälkeen lähdettiin käymään Hojo Hojossa, se oli kyllä virhe. Ei viitsitty maksaa serkun kanssa 14 euroa Eija Kantolan näkemisestä, joten mentiin karvalakkipuolelle. Noin puolet juhlijoista oli kaatokännissä, hyvä että pystyssä pysyivät. Suurin osa baarissa olijoista oli tuttuja. Se on vain jotenkin ihmeellistä, että jos tuntee toisen, ei voi tervehtiä, ellei se ole todella hyvä tuttu. Jos sitten Kuopiossa tulee sama henkilö vastaan, tullaan heti juttelemaan ja kyselemään kuulumisia (ainakin baarissa). Minkä ihmeen takia? Ei minulle ainakaan tarvitse tulla juttelemaan, jos minua ei halua tuntea. En minä tarvitse mitään leikisti-kavereita.

Mitähän ihmettä sitä tekisi tämän pari päivää keskellä maaseutua. On tottunut niin hektiseen elämään, että nyt ei pysty rauhoittumaan. Viime viikkokin meni yhdessä hujauksessa, kun aamulla piti herätä jo viiden aikaan ja töistä pääsi vasta viiden aikaan iltapäivällä. Siinä kun kävi suihkussa ja söi, oli kohta jo mentävä uudestaan nukkumaan. Syöminen on kyllä ainakin mukavaa ajanvietettä, ei ihminen varmaan muuta kaipaakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.