IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 02:04



Härkä 20.4.-20.5.

Härkä on tähtikartan kärsivällisin merkki. Heidän luonteensa on järkkymätön ja periaatteissa pysyminen on kunnia-asia. Pitkäjänteinen ja sinnikäs Härkä rakastaa toimintaa, hän toimii heti eikä jää koskaan unelmoimaan. He pystyvät omistautumaan asioihin koko voimallaan, ja vievät minkä tahansa projektin loppuun asti.

Härät ovat taiteellisesti lahjakkaita, mutta eivät kuitenkaan liikaa häröileviä taitelijasieluja. Härän jalat ovat tiukasti maassa, yleensä polvia myöten.

Härät eivät vaadi paljoa ollakseen tyytyväisiä. Hekin haluavat rahaa, mutta eivät hankkiakseen materiaa vaan voidakseen suunnitella tulevaisuutta.

Härät rakastavat mukavuutta ja rentoutumista. He ovat hyviä kokkeja ja osaavat myös valita oikeat viinit. Härillä on paljon ystäviä heidän leppoisan luonteensa ansiosta. Heitä saa ärsyttää kauan ennen kuin he hermostuvat, MUTTA kun rajan yli mennään, antavat Härät harvoin anteeksi.

Härät ovat luonteeltaan tyyniä ja tasapainoisia. He mietiskelevät paljon ja ovat aistillisuudessaan herkkiä. Turvallisuuden tunne on Härille tärkein, ja sen eteen he ovat valmiita tekemään paljon töitä.

Härät ovat lempeitä ja rakastavia, ja siksi he ovat hyviä äitejä ja isiä. Perheensä eteen Härkä tekee mitä tahansa. Mukautuva ja vastaanottavainen Härkä on tähtikartan potentiaalisin pitkäaikainen parisuhdekumppani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.