IRC-Galleria

meduusalla

meduusalla

emma on mun fooda

Blogimerkintä

- Vanhempi »
"Hymyilin tyytyväisenä peilin edessä. Olin täydellisen näköinen tänä iltana. Toivottavasti se oikea (Nakki) sattuisi tänään kohdalle. Yksin eläminen ei ollut mitään herkkua, koska olin tottunut heräämään aamuisin jonkun kainalosta.

Nakki ei ollut koskaan ollut se oikea mulle vaikka suhteemme oli kestänyt monia kiimaisia vuosia. Siitä seuranneet yhden illan jutut eivät olleet vieneet mihinkään joten nyt oli saatava munaa reikään.

Ensimmäisenä näin juuri Nakin istuvan yksin, kun saavuin Amadeus music- baariin.
"Heii", hymyilin iloisesti.
"Ai kato moi" sekin hymyili.
Loppuillasta naimmi kiimaisina vessassa. Hymyillen kumpikin lähti lopulta kotiin, emmekä me tavaneet enää sen hikisen panon jälkeen.
Muutamia päiviä myöhemmin tapasin Ville Liimataisen ja hänen kanssaan päädyin naimisiin asti. Ville synnytti meille 10 tervettä tyttölasta. Elin loppuelämäni onnellisesti lapsiperhe-elämää laulellen a song for the broken heartedia. LÄRIIII & liito-orava (eläimiin sekaantuja) J. Aaronista tuli kaikkien 10 terveen tyttölapsemme kummi-setä <3"

Mä alotin kunnon tarinaa kirjottamaan ja kun essi pääsee vauhtiin niin eikös siitä tulekin jotain tollasta. :D Oli ainakin hauskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.