IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 14.01.2008 00:58

Hyvää iltaa ihmiset taas kerran. nyt tuli 24 katottua ja mieli on vähä vittuuntunut. ärsyttää ne saatanan terroristit. miksi vitusa joittenki hyviksien pittääki olla pahiksia ja ne sitte pettää aina kaikki? niinku siinä lopusaki voi perkele. mua niin ärsytti. mutta koukusa ollaan, mikäpä siinä jos tykkää.

huomena ahertaan koulunpenkille jee, näättekö kuinka innosaan oon. enkun läksyt tekemättä, mantsasta ja fysiikasta ei tietoa. en jaksa keskittyä. jos sitä joku ilta innostuis ja vaikka lukiski vähän suureista ja revontulista, aurinkopilkuista ja astro-jutuista. ja sen semmosista, oi kuinka kiinnostavaa :> onneksi sielä englannisa oppii jotaki sen diktaattorin uhan alla, pakko lukia muutama sana kappaleesta GO, SARAH GO! kiinnostavaa ku tyttö, MIETTIKÄÄ TYTTÖ ajaa mikroautoja. tarvii oikeen korostaa että tytöllä on vähä poikamaine laji, vittu mitä skeidaa. oonhan määki aika poikamainen ja harrastan silti kaikkea (ööö, niin esim mitä?) ja sillee. poppoppoppop.

nyt istun tässä koneen edessä vailla huolenhäivää, vaikka kohta äiti tulleekin tuohon ovenkulumaan seisoon ja sannoo että eikö ois jo aika mennä nukkumaan. ja kilttinä tyttönä sanon alistettuna "kyllä äiti", sammutan pöytälampun ja kone pistetään kiinni. sitten hampaiden pesulle ja vällyjen väliin. sellainen on minun iltani :) saatan myös lukea pari sivua tai jopa kappaleen verran Humisevaa Harjua! on ne niin ihania nämä ilta-aktiviteetit oijoi, olen niin onnellinen.

taustalla soi tällä hetkellä skid row -bändin kappale 18 and life. on muuten ihan hyvä piisi. ei paska ei ollenkaan. tää oli tällane välispiikki.

kävin tännään lenkillä. yritin karistaa muutaman kalorin kävelemällä, jopa hölkkäämällä välillä, sekä laulamalla kovaa ja kuuluvasti. matka meni rattoisasti palellen (välille liian kuumasti) liian vähien vaatteiden kera. jalkoja paleli nii pirun perkeleesti. eikä lapasia, voi että meikä o sitte tyhymä. tulomatkalla mummillaki käväsin ja porisin niitä näitä, kattelin neiti Marplea ja etin iskälle vanahoista lehistä ristikoita, sudokuja ja sen semmosia. ihan oli kivvaa. ja sitten kotiuduin klo 20.10. oli niin ihana päivä. (ALTO MARESSA VIERAILIN VANHEMPIENI KANSSA SYÖMÄSSÄ)

Illanjatkot kaikille, toivotteleepi Anna 16 vee Siikajoelta

PS. kuvassa loistava mies

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.