IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.06.2009 14:40

Joo eilen oli tosiaan äitin juhulat ja astioita oli miljoonia. Ja itsehän olin tiskaamassa tietenkin =) kuvamateriaalia tästä mukavasta tehtävästä voin julkaista myöhemmin. Noo iteki sain vähäse lahajoja!

Sitte otettiin boolimalja esille eikä meikä kauaa jaksellu sitä meininkiä katella. Lähtiin sitte poikien kans pizzalle Raaheen ja näin mahtavan videon Vilmalta joka oli Bluukkarisa. Näin siinä sitte Mariaa ja Sonjaa ja Pinkkistäki! Nooo, menin sitte syömään salami-aurajuusto-katkarapu-ananas-valkosipuli pizzaani ja ihimettelin että misä on valakosipuli ja katkaravut ja miksi tilalla oli tonnikallaa... Noo sehä meni silleen että oltiin Veskun kans sekotettu pizzat ja sitte vaihettiin. Mutta eihä meikä voinu ommaa pizzaa syyä ku Vesku oli pistäny siihen ihan helevetisti tabascoa, jota meikä vihhaa yli kaiken. Pystyin syömään vaan pizzan reunat :( ja sitte lähettiin kotia.

Tännään on Asleigh'n ja Sandran läksiäiset Raahesa ja pittäähä niitä tulla sitte vähä juhulimmaan =) mutta pittää ottaa sievästi (sievemmin ku synttäreinä) ku maanantaina klo 13 ajotunti... -.-

Että tällasta. Moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.