IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.12.2006 17:29

Eka.
Mulla tuli yhtäkkiä hirviä himo päästä laskettelemaan. Haluan hakia lumilauan autotalista ja lautailukengät varastosta, heittää ne autoon, hurauttaa Alpeille ja jäähä sinne. Ei vitsi. LUMI ALA TULLA.

Sitte toinen.
Mulla tuli jouluaattona hirviä himo laittaa rastat. Mutta sitte mietin ja en taia halutakaan. Ja äiti ja Tiina kerto kuinka rumalta ne näyttäis mun pääsä.

Ja sitte kolmas.
Mua alko ärsyttään ku söin lahjaksi saamiani suklaita. Alko ärsyttään se ku tiiän että mun ei niitä pittäis syyä, mutta söin kumminki. Voi että. Ku mun maha taitaa haluta vaan kasvaa ja kasvaa ja kasvaa mutta mää en halua että se kasvaa ja kasvaa ja kasvaa. Huomena varmaan kaupungilla kuulen ihmisten kuiskivan takanani :" Nuin nuori tyttö ja raskaanaki jo, onpa sillä iso mahaki! monennellakoha kuulla se on?" Mää luulen että niin käy useammin kuin kerran.

Ja vielä neljäs.
mun piti käyä tänään lenkillä mutta jumitin koko päivän töllön ääresä. Voi että. mää oon kyllä laiska. ei oo ihime että maha kasvaa. voi että.

Ja viies.
Mua ärsyttää seki ku nuisa aikasemmisa kohisa oon jaksanu alottaa lauseet isolla mutta tuosa nelosesa en.

Kuues.
Mää syön kohta kotitekosta pizzaa. sen on tehny mun sisko. siskon nimi on muuten. enpä sanokaan. Mutta kotitekonen pizza on paljon paljon terveellisempää ku semmonen alttomaare pizza. eikä meillä oo etes jätskiä. mutta sitä ei tee mieli.

Seittemäski vielä.
Mua ärsyttää se, että ku nukkuu niin joku tullee herättään. varmaan monia muitaki. mutta se on inottavaa ku on ollu todella syväsä unesa ja joku huutaa ovelta: "ANNA HERÄTYS!!!" mulle tapahtuu sillälailla tosi monesti. esim tännään. T****, voi että sinun kanssas.

Mutta kaheksatta en keksikään.



(Valaisevaa eikö?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.