IRC-Galleria

Skorpioni - HoroskooppiPerjantai 07.12.2007 18:09Skorpioni on samannimiseen tähtikuvioon liittyvä horoskooppimerkki. Trooppisen eläinradan alla aurinko on skorpionin alueella lokakuun 24. - marraskuun 22. Vastakkainen merkki on härkä.Mytologia

Mytologiassa skorpioni usein liittyy Orfeusiin, joka oli kreikkalaisessa mytologiassa muusa Kalliopen poika. Skorpioni myös liittyy kreikkalais-roomalaiset Mars-jumalaan. Tähtikuvio myös liittyy skorpioniin, joka tappoi Orionin.


Ominaispiirteet
Skorpioni on eläinradan kahdeksas merkki, ja se liittyy intensiteettiin, intohimoon, ja antaa energiaa. Skorpioni on voimakas, syvällinen, vahva merkki. Skorpioni voi vaikuttaa tyyneltä, mutta pinnan alla kuohuu. Skorpioni saattaa antaa vaikutelman vakauesta ja tyyneydestä, mutta tarkkanäköiset huomaavat piilotettua aggressiota, suunnatonta väkevyyttä, magneettista intensiteettiä. Skorpioni on usein hypnoottinen persoonallisuus, jonka sisällä piilee skorpionin rauhallinen mutta valpas mieli. Sosiaalisissa tilanteissa skorpioni on mukava seuralainen, mietteliäs, ystävällinen ja kohtelias. Toisaalta skorpionin terävän katseen ja tarkkanäköisyyden alla ihmiset saattavat tuntea olonsa jollain lailla uhatuiksi. Vastustajilleen skorpioni on armoton; argumentissa viiltävä ja taistelussa voittamaton. Skorpionin räjähtävä aggressio tulee esiin kuitenkin vain puolustustilanteissa.


Työelämä
Skorpioneja yhdistää monilahjakkuus, joka tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen ammatilliseen suuntautumiseen. Sisäinen intensiteetti voi skorpionissa yhdistyä kirurgin jääkylmään itsehillintään ja irrallisuuteen, tiedemiehen keskittymiseen ja sotilaan sankaruuteen. Mikä tahansa ammatti, jossa analyysia, tutkimusta, käytännön taitoja, ja arvoituksien ratkaisua voi houkutella skorpionia. Poliisityö, vakoilu ja vastavakoilu, juridiikka, fysiikka tai psykologia saattavat viehättää skorpionia. Skorpionit ovat vakuuttavia puhujia ja näin voivat pärjätä diplomaatteina tai saarnaajina. Astrologiassa skorpioni on planeettojen Mars ja Pluto vallassa. Skorpionin intialainen vastine on Vrishchika, kiinalainen vastine on käärme.Ihmissuhteet
Skorpioni on intohimoinen rakastaja, sensuelli ja energinen. Skorpionille rakastetun kanssa solmittu liitto on sakramentti, "ulkoinen ja näkyvä merkki sisäisestä ja henkisestä harmoniasta". Skorpioni saattaa kumppaninsa eroottisuudellaan miltei mystiseen ekstaasiin. Skorpionille parisuhde on pyhä hengen ja lihan avioliitto. Tässä piilee myös vaara; skorpionit voivat joutua aistillisuuden ja erotiikan hedonistisiksi etsijöiksi. Heidän tunteensa ovat niin voimakkaita, että vaikka skorpionin rakkaus on korkein ja tinkimättömin tunne, saattaa tämä johtaa tragediaan, turmioon ja myrskyisiin suhteisiin. Rakastunut skorpioni on intohimoinen ja lojaali mutta usein mustasukkainen.


Keho ja terveys

Lääketieteellisessä astrologiassa skorpioni hallitsee sydäntä ja verisuonia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.