IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 25.08.2009 00:12

4 vuoden ikäisenä ~ mun äiti on kaikkein paras äiti
8 vuoden ikäisenä ~ äiti on paras
12 vuoden ikäisenä ~ Mä oon paras, äiti vaa huutaa
14 vuoden ikäisenä ~ En saa tehä yhtään mitää ..
16 vuoden ikäisenä ~ äiti vaa kyylää ja tenttaa
18 vuoden ikäisenä ~ No se nyt on perus mutsi
25 vuoden ikäisenä ~ miss my mum
35 vuoden ikäisenä ~ Ennenkuin päätetään, kysytään äidin mielipide
45 vuoden ikäisenä ~ Mietin vain, että mitä äiti siitä ajattelisi

65 vuoden ikäisenä ~ Voisinpa kysyä äidiltä neuvoa. ♥

Jos arvostat äitiäsi edes pikkiriikkisen verran, niin lisää tämä päiväkirjaasi

Pöllin Tarjalta xDTorstai 20.08.2009 01:44

Pikku Ville 8 v., kuten kaikki muutkin hänen ikäiset pojat, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa.
Eräänä päivänä hän tiedusteli asiaa äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskonhuoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa.
Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asian näin:

Sisko ja sen poika kaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta.
Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska hän laittoi käden siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niin kuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän.
Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle.
Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia, huohottaa ja kiemurrella niin, että tippui melkein sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan. Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma.
Lopuksi sain tietää mikä sai heidät niin sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!!
Poikakaveri piti siitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi aivan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotain sen kaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä hän on eläessään nähnyt. Minä olisin kyllä voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä...
Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla siltä pään poikki. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmasti puri siskoa. Myöhemmin sisko otti siitä kiinni kaksin käsin ja piti sitä tukevasti kun poikakaveri veti kuonokopan sen päälle.
Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että he yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä.
Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen poikakaveri hengittivät syvään. Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos.
Sisko ja sen poikakaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halia siskoa.
Luulen, että ankeriaat ovat niin kuin kissat, niillä on useampi elämä. Tällä kertaa ne yritti tappaa sen niin, että sisko istui ja pomppi sen päällä. 25 minuutin taistelun jälkeen ankerias oli varmasti kuollut.

Moikkelis koikkelisMaanantai 17.08.2009 02:16

Viikko viä niin tää lähtee taas koulunpenkille. Tällä kertaa ois tarkotus kouluttautua perhepäivähoitajaks :)

Hahahaaa xD Tänks Tarja! :)Perjantai 31.07.2009 20:17

• Miehet ovat kuin vessoja:
- aina varattuja tai täynnä paskaa.

• Miehet ovat kuin mainoksia:
- et voi yleensä uskoa sanaakaan siitä, mitä ne sanovat.

• Miehet ovat kuin suklaapatukoita:
- makeita, hyvännäköisiä ja yleensä menossa suoraan lantiollesi.

• Miehet ovat kuin ripsiväri:
- juoksevat yleensä karkuun ensimmäisen tunteenpurkauksen jälkeen.

• Miehet ovat kuin parkkipaikat:
- kaikki hyvät on varattu ja loput ovat invoja.

ViikonloppuTiistai 28.07.2009 01:31

Tulispa jo torstai. Holjat pyörähtää taasen käyntiin... Perjantaina näkkee si happoradion ja pmmp:n. Jei =) ( www.holjat.fi )
Sunnuntaina olis si pick nickki, mutta saas nähä pääseekö sinne ku on tädin seittämänkymppiset sillon :) ( www.pick-nick.com )

Tää päivä.Maanantai 27.07.2009 00:55

Juu tää päivä alko voileipäkakun koristelulla ja si hello kitty kakun koristelulla. Päätettiinpä tehä toinen kakku kans joka oli si mansikkakakku. Hyvin meni kaupaks kakut. :)
Onneks synttärikemut on vaan kerran vuodessa :)
Ny on halkipoikkipinoon olo. *huoh*

[Ei aihetta]Lauantai 25.07.2009 21:04

Voileipäkakku täytetty ---> huomenna koristelu. Täytekakku tehty. Toinen kakku tekemäti... sen teen huomenna. Siivous tehty. Ny ootan murua kottiin mummulta :)

[Ei aihetta]Perjantai 24.07.2009 01:12

Tuli käytyy hampulääkärissä tänään ja ei se ollukka nii kauheeta ku kuvittelin. Ei sattunu vaik laitto varmaa 5 piikkiä sinne hampaan sisälle... juu elkää kysykö :D Onneks on puudutusaineet. Tosin mulla oli huulet puuduksissa puolet päivästä. Jotenki vaan mulle on jääny hammaslääkäripelko lapsuudesta ja en kovin helposti mee sinne ronkittavaks ennen ku on pakko. No on mulla aikaa taas valmistautua ku seuraava aika on syyskuussa.

Huomenna ois tarkotus mennä shoppaamaan Even synttärijuhla kamat ja namit.
Anni ja Ninnaki tulee kylään :)

Eveliina 1-vee Keskiviikko 22.07.2009 18:39

<sydän> <sydän> <sydän>