IRC-Galleria

meioosi

meioosi

fuck you very much<3

Nightwishilla edelleen Tarja Turusen kasvotKeskiviikko 02.01.2008 18:14

Olin eilen 1.1.2008 katsomassa Nightwishin keikkaa Helsingin jäähallissa. Ehkä odotin bändiltä vähän enemmän mitä se loppujen lopuksi yleisölleen antoi. Ihokarvani eivät nousseet pystyyn niin kuin ennen vanhaan. Nightwish aloitti biisillään Bye bye beautiful. Sen aikana mietin voisiko Tarja Turunen olla yleisön joukossa... Noh alku meni ihan hyvin. En vain päässyt täysillä mukaan fiilikseen. Ja totta puhuakseni meno oli hieman jäistä. Ei yhtä riehakasta kuin ennen, mutta silti vastaanotto Arskalle oli aika hieno.
Eniten pelkäsin miten bändi esittäisi vanhat biisit ja miltä ne kuulostaisivat nyt. Nightwish otti rohkean askeleen esittämällä vanhoja biisejä jo aika keikan alussa. Aijai... Minua se kirpaisi! Osa biiseistä kyllä kuulosti ihan hyvältä. Emmehän me voi verrata Anettea ja Tarjaa toisiinsa. Molemmilla on niin erilainen ääni. Mutta aikamoisen pommin räjäyttivät, kun esittivät tutun Sacrament of Wilderness- kappaleen. Siitä minä en pitänyt. Olin aika pettynyt. Anetella ei kuitenkaan ole samanlaista karismaa, joka Tarjalla on. Se karisma on osa vanhoja biisejä.
Oli kuitenki erittäin hienoa huomata miten ehjä bändistä oli tullut. Anette sulautuu hyvin joukkuun ja heillä on hauskaa yhdessä myös lavalla. Silti minä näin Tarjan kasvot lavan takana. En usko, että sana Nightwish tuo minulle koskaan mieleen Anette Olzonia. On silti ihana huomata, että Nightwish elää yhä samalla voimalla, vaikka se ei enää niin mahtipontinen olekaan.
Onneksi olkoon Nightwish.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.