IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 07.06.2008 04:04

voi pojat tei kanssa, tästä tulee pitkä kesäkuu. onneks tiiätte kaikesta kaiken ;DD alkaa tulee aika miehinen olo. ei oo reiluu olla ainut tyttö, isot pojat kiusaa :S tai ei kiusaa, ne ei vaa ymmärrä :D
ihan kivaa juu. toivottavasti oon sit ees vähän rahakkaampi ku pääsen lomailemaa :P tai jos en muuta ni ainaki iha helvetin iso, en mahu enää kohta ovista sisälle ku pitää syödä nii hirmusesti. ja se on sit jo paljo.

käytii illasta metsässä Raun kanssa, Reetta ja Stara oli mein reitinlukijoita. oli taas poni ihme viuh, ei kyl paha, mut jotekkii semmonen ihmeraketti, tuntu vaa et räjähtää täysillä etee, jos sanoo yhenkii väärän sanan. sit jos ei, ni meni vaa jotai pikakävelyjuoksuhyppylaukkajaheitetäänvielävähänpäätä -askellajia, useimmiten paikoillaan :D sillä olis ollu pikkase kivaa, mut oli ilkee akka enkä päästäny. se varmaa kostaa huomenna. onneks se kotia päi alko jo tasottua, älys että staran ohi ei mennä vaikka se tekis mitä tahansa ja rupes kävelee kunnolla :D Jos mennää sit uudestaa ku ei oo vapaata alla ni vois päästellä :P (eile en voinu käyvä, jouduin taas vaihteeks syömää töitten piikkiin, onneks ihan kivoissa puitteissa. mut prkl kyylät.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.