IRC-Galleria

memmaria

memmaria

harharhar hyvästi galleria! <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.08.2008 21:46

Päiväkodin lapset ovat pihalla taas
ne tuli leikkimään
Ilma on kauniimpi kuin milloinkaan
enkä itkekään
Päiväkodin lapset ovat pihalla taas
siellä nauretaan
Ilma on kauniimpi kuin aikoihin
Miksi itkisin?

......

en uskonu että tästä sateisesta kesän lopusta löytyis vielä hetki jonka rankkaisin kesän parhaimpien top viiteen... ehkä tuo tuleva mökkireissu vielä mutta eri tavalla... varautukaa siis pienimuotoiseen herkistelypostaukseen :)

olin siis havahtunut siihen että en kestä olla neljän seinän sisällä enää sekuntiakaan. en tiennyt onko ulkona kylmä vai ei, mutta laitoin silti vain kengät jalkaan ja astuin ovesta ulos ilman tietoakaan siitä minne menisin, mukana vain iPod ja kännykkä. kuljin siinä sitten kasvimaan ohi ja metsän läpi leikkipuistoon. maa oli märkä ja aurinko paistoi sinisellä taivaalla, mutta silti puista ripsi vettä päälle. leikkipuistossa sitten huomasinkin että aivan oikeasti satoi, vaikka en ymmärräkään miten niissä pienissä hattarapilvissä vettä riitti. istuin vai keinuun ja hengitin raikasta ilmaa ja happea ja kuuntelin musiikkia. ja kastuin läpimäräksi kesäsateesta ja häikästyin aina ku keinuin keinulla kohti taivasta. hameen helmat oli tuon tuosta nolosti korvissa mutta ei sillä ollut mitään väliä sillä kukaan ei tuntunu siihen aikaan kulkevan niillä kulmilla. jotenkin kaikki järjestyi näin oudon runollisesti, ja pisteenä iin päällä oli se ainoa biisi joka soi tänä aikana, aivan vahingossa juuri pmmp:n päiväkoti. ja joka ikinen sana kuvaili just sitä tilannetta tai mun ajatuksia.

......

no, parempi tälläinen postaus kuin ne ikuiset vitut ja saatanat mitkä tuntuu kuvailevan parhaiten joka toisen ihmisen päivää.

taidan lähteä ompelemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.