IRC-Galleria

memory-

memory-

on onnellinen<3

SUUDELMAMaanantai 19.01.2009 16:37

Suuteleminen on henkilökohtaisempi ja lähentävämpi kokemus kuin rakastelu. Esileikkinä suuteleminen on kaikkein käyttökelpoisin, sillä suutelut ja hyväilyt ovat yleensä ensimmäinen askel seksuaaliseen kanssakäymiseen. Huulilta voi lukea kaipauksen, intohimon, romantiikan ja hellyydennälän. Kaiken sen, mitä ikinä tunnet sillähetkellä kun kun seisot lähellä intohimon ja ihastuksen kohdetta, kun huulet ovat lähellä toisiaan, pää täynnä helliä ajatuksia rakkaudesta, jota tunnet kumppania kohtaan.

Yleensä silmät pidetään kiinni suutelemisen aikana, mutta jos hetkestä on tulossa pitkäkestoinen, suutele rakastelun alkuvaiheessa silmät avoimina ja näet hellän ilmeen ja intohimon toisen silmissä. Suudellessa tunnet lämpimän ja rentoutuneen olon, se saa aikaan kihelmöintiä, joka alkaa pian tuntua koko vartalossa.

Ranskalainen suudelma on intiimi, aistillinen ja jännittävä. Voita arkuus jota tunnet uuden suhteen alussa kohdatessasi kumppanisi kielen. Pidä alkajaisiksi huulesi avoinna ja työnnä kielesi kumppanisi suuhun silmien ollessa suljettuina. Etene hitaasti. Tutki ensiksi kielenkärjelläsi kumppanisi kitalakea, poskien sisäpuolta ja hampaita. Sen jälkeen kohtaa kumppanin kieli. Rentoudu, nauti tunteesta ja vastaa hänen kielensä kosketukseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.