IRC-Galleria

helloSunnuntai 14.06.2009 16:59

oli kivaa briteis. : ) oltiin siis lähinnä hertfordissa, joka sellanen pikkukaupunki lontoon pohjoispuolella ja käytiin myös itse lontoossa. keskiviikkona mm mentiin läheiseen ostoskeskukseen, jossa oli hmv ja ostin sieltä tietysti levyjä. ja käytiin tescossa, joka on varsin kiva paikka sekin (jättikokoinen marketti ja paaaljon kivoja tarjouksia).

lontoossa sattui tietenkin mun tuurilla olemaan se metrolakko just torstaina (ja olis loppunut perjantaina), joten jouduttiin kävelemään ja sain ihan mukavat rakot jalkoihini. tultiin eka siis junalla king's crossille, jossa on kuvattu harry potteria. mutta taas mun tuurilla se turisteja varten tehty laituri 9 3/4 oli jonkun korjaustyön alla. : (

syötiin eatissä ja mentiin sitten oxford streetille kauppoihin. topshopissa oli yks ihana miesmyyjä, joka hymyili mulle. <3 muutenkin näkyili ihania brittijätkiä. :---) primarkiin ei viittitty lähteä, kun se olis ollut aika kaukana, nyyhkis. piti käydä tietysti myös turistikaupoissa ja hankin brighton-hupparin kaveriksi london-hupparin, josta myyjä antoi mulle punnan alennusta, jihuu! ja of course mentiin starbucksiinkin ja ostin caramel hot chocolaten vaikka oli aika kuuma. oli yhtä hyvää kuin ennenkin. : )

ei siis käyty sit muualla lontoossa, kun mun serkun kaks lasta (3 v ja 8 kk) oli mukana ja niillä oli tosi tylsää jo oxford streetillä. mutta ei se mitään, koska ne lapset oli tosi ihania ja nekin tykkäs musta. : D ja muutenkin lontoossa on niin paljon kaikkea nähtävää, että sinne on pakko päästä vielä mooooonta kertaa.

perjantaina sit käytiin hertfordin keskustassa. siellä oli tosi hienoja taloja ja niissä suloisia pikkuruisia puutarhoita. ostin valtavan suklaalevyn ja muutakin karkkia ja thorntonsista vielä lisää suklaata. ruokakaupassa yks ihana mummo kysyi voisinko antaa sille ylähyllyltä konvehtirasian, awws. : D mähän on siis niin kauhean pitkä, yletyin kuitenkin! ja näpsin tietysti paljon turistikuvia. syötiin ja siinä joskus yheltä lähdettiin ajamaan meidän vuokra-autolla stanstedin lentokentälle, oltiin kerrankin ajoissa. ja matkalla oli tietty ihanat maisemat, nummia, metsiä, pikkukyliä ja semmoista. : ) lentokentällä syötiin ja käytiin sitten kaupoissa, joita oli kyllä aika kiitettävästi, ostamassa tuliaisia ja taas karkkia. lentokoneessa oli yks hyvännäköinen stuertti ja se sanoi mulle suomeksi kiitos (mentiin ryanairilla eli tyypit siellä koneessa oli brittejä) ja hymyili kun lähdettiin pois koneesta. : > tosin ehkä se teki niin kaikille, mutta joka tapauksessa... : D

ja nyt taas suomessa, yhyy. haluun muuttaa lontooseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.