IRC-Galleria

mervytracker

mervytracker

 

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »
Oletuksena puhelimessa saatavilla olevat dzwonki mp3 ovat yleensä melko lyhyitä eivätkä sovi nuorille. Joten kuinka luoda suosikkisoittoääni ja olla koskematta niihin?

1. Yksinkertainen soittoäänen asetus

Ensin sinun on asennettava Zing MP3 -sovellus puhelimeesi osoitteessa http://bitly/mp3-android tai http://bitly/mp3-ios.

Kun olet valmis, avaa sovellus ja lataa suosikkikappaleesi. Siirry sitten kohtaan Henkilökohtainen > Kappaleet, napsauta kolmen pisteen kuvaketta oikeassa kulmassa ja valitse Aseta soittoääneksi.

2. Soittoäänen lisäasetukset

Jos haluat valita kappaleeseen mielivaltaisen musiikkikappaleen (ehkä kertosäkeen), sinun on asennettava Ringtone Maker -sovellus osoitteessa http://bitly/tao-nhac-chuong, joka on yhteensopiva kaikkien Android-laitteiden kanssa.

Kun olet valmis, avaa sovellus ja anna sille täysi käyttöoikeus, napsauta kolmen pisteen kuvaketta sen kappaleen alaosassa, jonka haluat asettaa soittoääneksi ja valitse Muokkaa.

Seuraavaksi käyttäjien tarvitsee vain vetää vasemmalla oleva liukusäädin alkupisteeseen päästäkseen ja oikealla oleva liukusäädin on musiikin loppupiste. Voit tietysti painaa Play-painiketta kokonaan kuunnellaksesi sen. Kun käyttäjä on tyytyväinen, hänen tarvitsee vain napsauttaa levykekuvaketta yllä olevassa valikkopalkissa tallentaakseen.

Valitse Tyyppi-osiossa Soittoääni, anna sille mielivaltainen nimi ja valitse sitten Tallenna > Tee oletussoittoääneksi asettaaksesi sen puhelimen oletussoittoääneksi. Lisäksi voit käyttää tätä musiikkikappaletta myös soittoäänien tekemiseen ilmoituksille, viesteille jne.

Toivottavasti kynguyenso.plo.vn juuri esiteltyjen vihjeiden avulla lukijat voivat luoda soittoääniä, jotka eivät kosketa Android-puhelimia käytettäessä.

Entä iPhone? Voit luoda mukautettuja soittoääniä App Storen GarageBand-ohjelmistolla. Katso yksityiskohtainen artikkeli alta.

Jos pidät sitä hyödyllisenä, älä unohda jakaa artikkelia monien ihmisten tiedoksi tai jättää kommenttia, kun sinulla on ongelmia käytön aikana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.