IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 04:07

Kiitos miwalle ku lainaili Samille aamuks kahvia vielä illal 10 aikaa :)<3 Ihan kiva et asut samoilla pihoilla niin ei tarvinnu lähteä pitkälle lenkille.

Huomenna 11.30 lääkäritarkastus ajokorttia varten ja samal pitäis tytön passi hakea poliisista. Tyttö nukkunu n. nelisen tuntia eli itsekkin voisin tietty siirtyä sänkyyn nyt kun en enempää siivottavaa keksi.

Minun ja Samin ei kannata pelata yhdessä pleikkarilla rallipelejä! Sami neuvoo oikein miesten tapaan..Ihan kun en ennen ois pleikkaria pelailllu?! Uhkailin 10minuutin sisää pariin otteeseen, että ellei neuvoilu ja huokailu lopu niin vedän pleikasta piuhat irti xD

Jaskakin luulee nykyää olevansa niin aikuinen. Hän mieluiten nukkuu meidän SÄNGYLLÄ kuin juoksee pitkin kämppää. Vkloppuna yritti jopa päästä pano-puuhiin...Tosin toinenkin osapuoli oli urospentu.

Katselin just koneelta kuvia ja huomasin et melkein aina ku samista otettu kotona kuva niin eipä ole paitaa päällä :D Miksei mieheni osaa pitää paitaa myös kotona päällä? Miksi ylipäätänsä mieheni mielestä pitää kotona kulkee pelkät bokserit jalassa?

PS! Vaikka puhuin miehestäni emme ole naimisissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.