IRC-Galleria

King for a day<3Tiistai 08.05.2007 09:29

Alku

Olimme Villen kanssa eilen(7.5) kävelyllä Kirkkonummen keskustassa. Päämääränä oli mäkkäri koska wywwe halusi juustohampparin. Syötyämme menimme roikkumaan juna-asemalle. Katsoimme kun juna oli lähdössä ja minä ehdotin, että mentäisiin Helsinkiin. No siinä sitten juostiin junaan ja lipunmyyntivaunuun. Saavuttuamme Helsinkiin kävimme Back Streetissä. Ostin sieltä huivin ja kokeilin hienoa takkia ;)



Ajatus

Taas ehdotin jotakin melko kummallista, reissua Suomenlinnassa. Hyppäsimme siltä seisomalta ratikkaan ja sillä kauppatorille.



Odotus

Oli melko kolea ja iltaan päin laskeva päivä. Katsoin merelle, utuisen ilman takia en nähnyt tarkasti pitkällekkään, mutta kuitenkin sen verran, että pystyin erottamaan suomenlinnan vanhan majakan saarien välistä. Oli viileää ja kosteaa. Ville poltti savukkeen lämpimikseen. Olimme odottaneet lauttaa jo puolisen tuntia kunnes erotimme laivan lähestyvän niemen takaa. Tällöin me molemmat tiesimme, ettei paluuta olisi.



Suomenlinna

Noin kymmenen minuutin pituisen lattamatkan jälkeen jalkamme keskettivat mukulakivitietä, joka johti syvemmälle saaren sisäosiin. Ennen patikointia piti kuitenkin käydä ostamassa tarvikkeita. Otaksuimme pärjäävämme pussillisella naksuja. Hetken harhailtuamme luolaisessa linnoituksessa saavuimme meren puoleiselle rannalle. Tuuli oli kovaa ja puuskaista. Pystyin lähes tuntemaan tuulen merestä puhaltavan suolaisen usvan kielelläni. Oli todellakin rauhallista ja mystistä.



20:46

Olimme lähestulkoon kiertäneet saaren ja palailimme suomenlinnan venesatamaan mistä lautan oli tarkoitus lähteä. Seuraavan lautan lähtöaika olikin vasta vajaan puolen tunnin päästä joten menimme rantapenkille puhumaan paskaa. Lautta saapui viimein ja kotimatka saattoi alkaa.



Homecoming

Kauppatorilta rattikkapysäkille, sieltä 3T:llä rautatieasemalle josta lähti U-juna 22.38. Junassa vaunuumme nousi narkkaripariskunta jotka varastivan junasta kaksi verhoa(?)
Kirkkonummelle saapuessamme tihkusadekkin oli lakannut, ilma oli raikas ja viileä. Oli kaikin tavoin hyvä fiilis.

ps. np. Jukkapoika - Pläski

ps.2 Lähen kouluun n. neljänkymmenenviiden minuutin päästä
kattoillaan joskus<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.