IRC-Galleria

päivän pissismitietoTiistai 18.11.2008 18:30

pissiksen sotamaalaukset; (teoksesta Pissismin vaaleanpunainen kirja)

"1. ensteks täytyy miettii mitä pakkelia naamaan voi tällä kertaa tunkea. paras paikka aloittaa on kaverin luona, jonka vanhemmat ei ole kotona - samalla voi kuunnella poppia ja juoda pohjia.
2. meikin pohjustuksena käytetään kaksi astetta liian vaaleaa tai tummaa meikkivoidetta, värirajoja ei kannata häivyttää! peitepuikon jälkeen varmuuden vuoksi viel toinen kerros meikkivoidetta ja vaaleaa kivipuuteria. jos luulet, että pohjustus on valmis, olet väärässä. enemmän!
3. ripsiväri pitää laittaa pakkeleineen ainakin kilo. alaripset twiggyn tyyliin. yläripset voi erotella toisistaan esim. hakaneulalla. ripsari ei missään nimessä saa olla vedenkestävää - ethän muuten pysty valuttamaan meikkejä!
4. ihkuja luomivärejä ovat tietty pinkki, violetti, valkoinen ja kultainen.
5. kajaalia, eyelineria... parhaimpia pissisrajausmalleja ovat "kissansilmät" ja "panda".
6. rohkeat ja rajut varjostukset tummilla luomivreillä.
7. kulmakynän tulee olla ylitumma. tässä vaiheessa saa alkaa nyppiä kulmakarvoja.
8. glitteriii! enemmän! ei riitä! LISÄÄ!
9. huulikiiltoa tai -punaa ei ole koskaan liikaa! ruusunsävyistä kiiltoa tai ihonväristä huulipunaa pitää lisätä aina kun käy vessassa, röökillä tai näkee heijastavan pinnan.
10. tunnin kuluttua meikin pitäisi olla valmis. ennen lähtöä vielä vähän lisää kaikkea. näkyyhän poskipuna vielä?"


vielä pissiksen ruokailusta;

"muutama fakta safkasta:
1. kouluruoka on aina perseestä ja oot tietty lisäks laiharilla.
2. ruokavälkällä pitää hakea jotain oikeeta ruokaa eli mässyä ja jätskiä lähikaupasta!
3. vesi korvaa lämpimän aterian. pullosta nautittuna, tietty!
4. pikaravintolan ateria korvaa edellisestä jontuvan näläntunteen.

Pissiksen ruokaympyrä poikkeaa valtaväestön ruokaympyrästä lähes täysin.
siideri ja viina muodostavat 45% tarvittavasta energiansaannista. varsinkin viinan määrässä ei kannata nuukailla, sillä esimerkiksi persikkakossun kanssa lantrattavasta appelsiinimehusta saa tärkeitä vitamiineja. siideri on taas hyödyksi siinä mielessä, että se korvaa "viherlautasen": siiderihän valmistetaan omenasta tai päärynästä.
hampurilaiset vievät ruokaympyrästä 25% ja ovat erittäin kätevää ravintoa. hampurilainen sisältää kaikkea terveellistä, kuten salaatinlehden, tomaatinsiivun ja juustopalan. ranskikset eli juurekset ovat aina hyvä lisäke juustohampurilaisen rinnalle.
jätski ja mässy muodostavat 15% ravinnosta. varsinkin maitopohjaisia makeisia kannattaa suosia, sillä niistä saa kynsiä vahvistavaa kalsiumia.
tikkarin nuoleskelu kuluttaa energiaa, joten sille on varattu ruokaympyrästä 10%. purkan (5%) jauhaminen on taas erittäin terveellistä ennen ja jälkeen aterioiden: se estää hampaita reikiintymästä, aktivoi mahahappoja sulattamaan ruoan ja peittää viehkon tupakanhajun."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.