IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

unettiTiistai 02.06.2009 16:45

Jaahas, jos sitten taas koittaisi muistella että mitähän sitä viimeyönä aivokanavilta virtasi vastaanotinsoluihin.

Ensimmäinen uni alkoi hämyisessä metsässä, jossa olin jonkinlaisen (sotilas?)tiimin jäsen ja lähestyimme isoa kivistä ladottua kaivoa, johon ilmeisesti olimme matkalla.

Kaivoon kurkatessa siellä näkyi melkoisen huonokuntoiset kierreportaat, ilmeisesti siellä oli ollut jokin vanha salainen laboratorio. Alas varovasti ruostuneita askelmia laskeuduttiin siinä sitten ja alhaalla olikin kaikenlaisia tiloja ja huoneita.

Harmi kun unen tarina on jo unholaan häipymässä, ei muista kaikkea jännää.

Ilmeisesti siellä oli rakennettu jotain geneettisiä hirviöitä, koska sellaisia joutui räiskimään jollain sädeaseilla kuin videopelissä konsanaan. Välillä uni näytti pätkiä jonkin "pahiksien pääjehun" touhuilusta, mies oli nahaltaa kuin tilkkutäkki, isoja rumia arpia joissa isot rumat tikit risteilivät ympäri kehoa irvokkaasti.
Hänellä oli ilmeisesti tavoitteena saavuttaa kuolemattomuus ihosiirron avulla(tämä taisi tulla siitä kun illalla luin jutun michael jacksonin ihosyövästä ja pelosta että nenä tippuu :D)

Sitten siirtyi uni taas omaan näkökulmaan, jossa jostain tuubista tippui jättimäinen hieman etanaa muistuttava piikillinen ja sarvekas samettisen pehmeän ja vihreän harmaan värinen otus(jonka kyhmyt muistutti hieman illalla veistelemääni inkiväärinjuurta :P), ilmeisesti tätä otusta tai sen nahkaa oli tarkoitus käyttää ihosiirteinä tuolle rosvopomolle.

Pomoa oltiin taas katselemassa unessa, häntä valmisteltiin leukkaukseen ilman nukutusta, ilmeisesti nukutus ei jostain syystä käynyt päinsä. Tosin nyt olin itse siirtynyt nahkaukkelin näkökulmaan ja muistan kun sanoin jonkun vallan omituisen nimen(olevinaan joku säveltäjä), että hänen musiikkia sitten kiitos leikkauksen ajaksi poistamaan kipuja tms.

Vinhaa oli istua sairaalamaisessa väljässä paidassa työnnettävällä sängyllä ja tuntea tuo omituinen nahka yllään, sitten pari miestä tuli jonkinlaisen naamarin kanssa eteeni ja sen auttoi asettelemaan päähän, silmien kohdalla oli valkoinen&punainen neliö jotka vilkkui ja niitä piti tuijottaa samalla, kun tuo halutun säveltäjän musiikki kuului naamarin korvakuulokeosista :D

Hieman vinkeä tunne oli käydä sänkyyn makaamaan ja tuntea kun nahkat menee vähän ryppyyn päällä ja sitten sellainen kylmä teräksinen scalpelli alkaa viiltämään tikkejä auki :S

Sitten taisi uni taas vaihtua tähän "sotilasryhmään" jossa maisema oli luolastoissa muuttunut laavaiseksi isoksi luolaksi jossa laavan päällä risteilivät kiviset "sillat". Siellä oli sitten 3 omituista kulmikasta ja pitkulaista portaalia pystyssä jotka ilmeisesti tässä oli tarkoitus hävittää, samalla kun jokapuolelta tulvi hirviöitä taistelemaan meitä vastaan.

Mitä lie sit tapahtui, mutta uni muuttui taas vähän, sillä tapaa että sotilaat katosivat(liekkö hävisivät taistelun:p) ja Aku ankasta tuttu milla magia ilmestyi taikasauvoineen riehumaan :D (tuli taas luettua akua illalla:P)

Sittenpä kohta sainkin itse ohjastaa millaa ja räiskiä tulipalloilla ja muilla mörköjä ja koittaa valloittaa nuo 3 omituista portaalia.

vaan sittenpä taisin herätä, tai en ainakaan muista sen enenpiä tuosta unesta, kun alkoi jo seuraava seikkailu.

Uni taisi alkaa siitä, kun istuin bussin kyydissä menossa lapsuudenkaupungin keskustaan omituisia maisemia pitkin, tosin sitten bussikuskilla tuntui vähän napsahtavan kun ajoi tuhatta ja sataa helvetinkyytiä pitkin mutkikasta tietä, välillä ihan poikittain suditellen niin että lyhtypylväätkin kaatu matkalla, mutta meno vaan jatkui :P lopulta sitten torin viereen pysähtyi ja ihmiset kiitteli jotain että "kivaa, voittaa tivolinkin :D" :S

Siinä sitten olin lapsuudenkaupungin vanhassa anttilassa osastolla jossa myytiin elektroniikkaa yms, mitä lie siellä palloilin, noh kuitenkin siellä sitten hyllyn päällä oli erilaisia limupahvitötsiä pillit pystyssä, tyhjiä.

Kohta musta mies valkopunakirjavassa asussa rullaluisteli sieltä hyllyjen välistä limpparia pillillä imeksien ja sitten asetti yhden tyhjän tötsän muiden joukkoon :D (jännää?)


miten lie sitten uni teki siirtymän, mutta kuitenkin olin jonkinlaisessa omakotitalorivitalokerrostaloviritelmässä 3:n nörtin oloisen tyypin kanssa sekä sitten tämä tumma herrasmies siellä kanssa palloili, jotain hänen kanssaan englanniksi juttelin salillakäymisestä sun muuta, kunnes hän sitten alkoi puhumaan peniksistä ja päätimpä itse että no nyt vois vaihtaa maisemaa ja lähdin viilettämään toiseen päähän taloa.

Siellä odotteli pari jotain muuta tyyppiä(tässä vaiheessa jostain syystä oli miulta housut tippunut jalasta joita hädissään koitin kiskoa ylös:D) jotka ilmoitti että ottaavat minut ja 3 kaveriani kiinni jotain omituista kastamisrituaalia varten, jonka osana olisi olla sidottuna kylpyammeentapaiseen syvennykseen, ajattelin että ei kiitos, ja äkkiä karkuun rimpuilemaan.

Loppu uni olikin sitten omituista viiletystä, osasin jälleen kerran lentää unessa ja niinpä katonrajassa viiletin karkuun noita seitsämää ilkimystä jotka koitti kiinni ottaa, ilmeisesti 3 nörää oli jo kiinni saatu kun lattialla sidottuina sätkivät, mutta minä vaan potkin niitä kauemmas ja aina lentelin toiseen huoneeseen.

Välillä tuli wok-paistinpannulla taottua päähän niitä ja jossain vaiheessa roikotin yhtä jaloista ja hakkasin sillä muita jahtaajia kuten räsynukella :D

oli sen verta vinkeetä touhua että eipä tuosta enenpää jaksa nakutella, vaikka jotain vielä tapahtuikin.

Muista yön unista ei sitten tulekkaan kirjoiteltua, köh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.