IRC-Galleria

hmh ._.Lauantai 12.08.2006 19:27

vittu että ottaa ohimoon. koulut alako, vaihtu ruottin ope (uus on ihan perseestä, perkeleen Turska), kukkaa ei puhu mulle ja maha on kipiä. Hurjat huolet mulla xD Hävettää ihan ittiäänki. Noo ei se mtn. sit jos ossais vielä kirjottaa ni ois oikeen muikeeta.
Sain tänään uuden artistin valikoimaan (: Rob Zombie. It's good.
Vätystää, mutta ei saa antaa sen lannistaa. x_O kysymys kuuluuu. Mitä vittua?
Porukat.. Oikestaan vaan iskä ja pappa, kattoo kisoja. Ja huutaa ku hullut aina ku suomi menestyy. fiifaafuu.
Maanatina (osaan nääs kirjottaa) heti sitä vitun Turskaa.. -.- Härö opettaja. Haah. Kaikki opetkaan ei tykkää sitä. muhah.
Ihmeitä tapahtuu. Söin eilen suklaata ja luin kirjaa!! (niille tiedoksi jotka ei tiiä, en tykkää suklaasta {pahhemmin, ainut mitä syön on minttukrokaint [enkä sitäkää ossaa kirjottaa oikein]} ja en lue pahemmin kirjojakkaa, koska en saa niitä loppuun. no semmoset kirjat missä on ehkä jtn. 200 sivua nii ne mennee, mutta paksut kirjat. Oli kuin hyvä vaan nii ei vaan voi lukia. en tiiä mikä mättää. en jaksa.)
Sain tuossa eilen 10€ koska oon ollu nii reipas o.o justjust. ich weiss nicht.
Antakaa joku mulle repullinen rahhaa nii voisin ottaa oikeeseen korvaan 2 uutta läväriä juu ja myös vasempaan myös 2. Oikeessa on nyt 2, vasemmassa 1. Nii ja sit voisin ottaa piikin huuleen. 8D tosin ei. -.- En voiskaan. Tai siis ei mittään järkee... Koska aattelin hakkee kokkilinjalle nyt yläasteen jäläkeen. Pittää ottaa kaikki lävärit pois, hiukset kii (jos on niin pitkät) ja ei saa pureskella kynsiä & kynsivalleja, eikä saa myöskään olla pitkät kynnet. Oink. Julmaa, mutta totta. Tein ammatti testin MOL.fi osossa.. tjn. en muista.. olin 4tähen lihanleikkaaja. Turpiin vaa ja onnea.
No joo. Tulipa nyt asiaa. Ja ihan turhaa sellasta. MoksPoks pallinaamat. Miia hiljeenee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.