IRC-Galleria

Kotona taas.Tiistai 19.09.2006 17:42

Aivan ihana olla taas kotona. :D Niin siis jos joku ei vielä tiijä nii jouduin keskiviikkona sairaalaan keuhkokuumeen takia, pääsin pois sunnuntaina. Oon sekasi vieläki päivistä. ei mitään hajua paljon kello on, mikä maa, mikä valuutta, mutta kyllä se siitä pikkuhilijaa suttaantuu. (:
Nyt soi Black Sabbathin Never say die. It's good. :D
Murmelit kävi kattoon mua maanantaina, en kyllä sillonkaa älynny että mikä päivä oli, mutta kyllä se sitten myöhemmin selkis. :D
Olin toissa vkl ollu Sukkiksen mökillä ja siellä olin sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yrittäny ettiä vessaa jääkaapista. hyvähyvähyvä. Tais sillonki olla se 40 astetta kuumetta mitä mulla oli viis päivää ennen ku pääsin/jouduin sairaalaan. No ihan hyvä että olin siellä. Tulinpahan kuntoon.. Nyt on jälellä vittumainen yskä. Keuhkot lentää helevettiin ku yskii. Ihan jees. Kouluun saan mennä vasta loppuviikosta jos olo on yhtään parempi. Loppuviikolla tarkotettiin torstaita ja perjantaita. Heh. En osannu aluksi kirjottaa ku pääsin sieltä sairaalasta. Tuli tosi kaunista käsiallaa. :D No kyllä sen varmaan ymmärtää ku ei oo syöny viikkoon oikeestaan mittään, juonu vaan pillimehuja ja sen sellasta. En ollu kuulemma juonu tarpeeksi nii sain sitten yö kaveriksi sellasen tippakonneen mikä lie olikaa. Sen kanssa on inhottava nukkua. :l käsi tuli kipiäksi. :)
Mutta nyt on varmaan tullu tärkeimmät sanottua. Pahoittelen jos on sekavaa tekstiä kokoajan tai aina välillä, mutta silimät heittää vähän. :D Juu moiks pai hei ja hyi. (en tiiä miks sannoin nuin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.